Başkan Güder, Çadır Kent Alanını İnceledi

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder beraberinde AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci ve Meclis Üyesi Bayram Bayındır ile birlikte Yıldıztepe Mahallesinde kurulacak olan Çadır Kent alanında incelemelerde bulundu.

           6 Şubat’ta meydana gelen ve Yıkıcı hasar bırakan Depremlerde 11 il gibi Malatya’da zarar görürken Battalgazi ilçesinde depremzedelerin yaralarının sarılmasına devam ediliyor. İlk günden beri sahada Battalgazili vatandaşların yanında olan ve çalışmaları bizzat takip eden Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder takdir almaya devam ediyor.


          Doğal Afetin yaşandığı Malatya’da Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in vaadi olan Kentsel Dönüşümün tüm itirazlara rağmen Şehit Fevzi Mahallesinde uygulaması Depremi yaşayan Malatyalıların Osman Güder’e Deprem sonrası hak vermeleri dikkatlerden kaçmıyor.

          Kentsel dönüşümün ne kadar hayati öneme sahip olduğu depremi yaşayan vatandaşlar tarafından dile getirilirken Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in Battalgazi ilçesini geleceğe taşıyan projeleri hayata geçirmesinin diğer belediyelere de örnek olması gerektiğini belirtiyorlar.

        Yıldıztepe Mahallesinde kurulacak olan Çadır Kent alanında incelemelerde bulunan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder Devlet Millet hep birlikte kısa sürede yaraların sarılacağını vatandaşların biraz sabırlı olması gerektiğini belirtti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN