Başkan Dağ 'Geçmiş Olsun Türkiye…'

Her zaman zor şartlarda görev yapan kıymetli meslektaşlarım, basınımızın güzide temsilcileri ve sahada çalışan kardeşlerimiz, öncelikle geçmiş olsun dileklerimizi sunuyorum. Allah yar ve yardımcınız olsun İnşallah.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Kahramanmaraş’ın Pazarcık, Elbistan merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde meydana gelen, çevre il ve ilçelerde de etkisi hissedilen, büyük kayıplara neden olan deprem hepimizi derinden üzmüştür. Depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun, hayatını kaybedenlere rahmet, yakınlarına baş sağlığı ve yaralılara acil şifalar diliyoruz.

Malatya’mıza da büyük hasar veren depremle ilgili basında çalışan kardeşlerimizin sağlık durumlarının iyi olduklarını öğrendik buda bizleri son derece memnun etmiştir.

Belki basın mensubu kardeşlerimizi arayamamış olabiliriz, ama sosyal medyada ve yine sahada çalışan meslektaşlarımda soruyoruz ve takip ediyoruz, Bizler her zaman olduğu gibi bu günde basın mensublu kardeşlerimizin yanındayız, sağlık durumlarını nasıl olduğunu takip ediyoruz.

Ülke olarak çok zor bir süreçten geçiyoruz. Allah bu birliğimizi bozmasın ve birliğimizi daim etsin inşallah. Ülke olarak büyük bir deprem yaşadık, inşallah hep birlikte bu zor günleri birlikte aşacağız ve Allah bir daha böyle afetleri milletimize yaşatmasın.

Saha çalışmalarının yoğunluğundan dolayı siyasilerimiz ve yerel yöneticilerimiz bizlerle iletişim kuramamıştır.

Neden derseniz büyük bir deprem meydana gelmiştir ve onlarda deprem bölgesinde çalışıyor, vatandaşlarımızın yaralarını sarmak için sahadalar ve bizlerde hep birlikte vatandaşlarımızın yanında olmalıyız, bugün birlik ve beraberlik günüdür.

Kıymetli basın mensubu kardeşlerimiz. Ülkemizde ve yine Malatya’mızda büyük bir deprem yaşanmıştır. Saha çalışmalarınızda başarılar diliyorum, Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah.

Zeki Dağ
Anadolu Basın Birliği Genel Başkan
Vekilli ve Malatya Şube Başkanı

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN