Başkan Dağ'dan MHP MYK Üyesi Mesut Samanlı'ya Ziyaret

Önceki dönem MHP İl Başkanlığı görevini başarıyla yürüten ve son olarak 14 Mayıs Seçimlerinde MHP'den Milletvekili adayı olan Mesut Samanlı, Başkanımız MHP Genel Merkezi'nin yapılan kongresinde Merkez Yürütme Kurulu (MYK) üyeliğine seçilmesinden sonra Malatya'da sevgi dolu ziyaretler aldı, ziyaret kabulleri devam ediyor.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Önceki dönem MHP İl Başkanlığı görevini başarıyla yürüten ve son olarak 14 Mayıs Seçimlerinde MHP'den Milletvekili adayı olan Mesut Samanlı, Başkanımız MHP Genel Merkezi'nin yapılan kongresinde Merkez Yürütme Kurulu (MYK) üyeliğine seçilmesinden sonra Malatya’da sevgi dolu ziyaretler aldı, ziyaret kabulleri devam ediyor.

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Dernek üyesi, Köşe yazarı Erdal Öztürk'le birlikte MHP MYK Üyesi Mesut Samanlı'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Başkan Zeki Dağ, Ziyarete yaptığı açıklamasında ise şöyle dedi.

MHP MYK Üyesi olan Mesut Samanlı Başkanımız, MHP Yeşilyurt İlçe Başkanlığı döneminde itibaren, İl Başkanlığı döneminde çok önemli çalışmalara imza atmıştır. Malatya'mızda kimin iş olduğunda kapsını çalmış ve bu çalınan kapı hiç bir zaman kapanmamıştır, Malalayalı hemşerilerin takdirini kazanmıştır.

Sayın Başkanımız Mesut Samanlı, Her Zaman yerel basınımızın yanında olmuştur ve olmaya devam ediyor. Mesut Samanlı Başkanımız, yerel basınımızı hiçbir zaman yalnız bırakmadı, her zaman yanlarında olmuştur.

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, bizlerde MHP MYK üyeliğine seçilen Mesut Samanlı, başkanımıza hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk dedi.  Bizler Anadolu Basın Birliği camiası olarak her zaman olduğu gibi bugün de yanlarında olacağız dedi. Allah hayırlı etsin ve yeni görevinden başarılar diliyorum dedi.

MHP MYK Üyesi Mesut Samanlı, ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, şöyle dedi.

Başkan Mesut Samanlı, Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, dernek üyesi, köşe yazarı Erdal Öksüz, kardeşime bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum dedi.

Başkan Mesut Samanlı, Bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı ve güzel dilek ve temennileriniz için çok teşekkür ederim. Bizler her zaman yerel basınımızın yanındayız. Yerel basının zor şartlarda görev yaptığını biliyoruz. Asrın Felaketi 6 Şubat depremlerinde Malatya'da tüm hemşerilerimiz zor günler geçirmişlerdir. Başkan Mesut Samanlı, Bu sıkıntıyı Malatya basınımızda büyük sıkıntılar yaşadı, Allah bir daha bu deprem felaketlerini vermesin inşallah.

Bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum, çalışmalarınızdan başarılar diliyorum dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN