Başkan Dağ'dan habermalatya44.com'a Hayırlı Olsun Ziyareti

 Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili ve Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Malatya Birlik Gazetesi- malatyabirlikgazetesi.com Köşe yazarı Ali Fırat'la birlikte habermalatya44.com İmtiyaz sahibi Dilek Kiras ve Yazı işleri müdürü Hatice Serap Karlıdağ'ı ziyaret ettiler.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

 Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili ve Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Malatya Birlik Gazetesi- malatyabirlikgazetesi.com Köşe yazarı Ali Fırat’la birlikte habermalatya44.com İmtiyaz sahibi Dilek Kiras ve Yazı işleri müdürü Hatice Serap Karlıdağ’ı ziyaret ettiler.

malatyabirlikgazetesi.com – Malatya Birlik Gazetesi Köşe yazarı, Ali Fırat ziyarette Yeni iş yerlerinin hayırlı olması dileklerinde bulundu.  Yazar Ali Fırat, Yeni iş yeriniz, yapacağınız güzel çalışmalarınız için inşallah hayırlı olur ve sizlere başarılar ve hayırlı kazançlar diliyorum dedi.

Fırat, Basın bizler ve Malatya’mız ve yine Ülkemiz için çok önemlidir. Eğer bizler her zaman görevlerimizi en iyi bir şekilde yerine getirirsek daha faydalı oluruz kanaatindeyim. Malatya’mızda büyük bir basın gücünün olduğunu görüyorum ve inşallah hep birlikte çalışmalıyız ve güçlü olmalıyız dedi.

Bizler hep birlikte Ülkemizin ve yine Malatya’mızın gelişmesinde büyük katkılarımızın olacağına inanıyorum. Bugün Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekilimiz ve Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ Başkanımızla birlikte sizleri ziyarete geldik. Bende Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesinin bir üyesiyim ve gurur duyuyorum. Zeki Başkanımızın çalışmalarını takdir ediyorum ve hep birlikte destek olmalıyız ve olacağız. Allah sizlere hayırlı işler ve kolaylıklar versin.

 Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili ve Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Ziyarette yaptığı konuşmasında şöyle dedi. Yeni iş yeriniz hayırlı olsun ve çalışmalarınızda başarılar diliyorum dedi. Başkan Zeki Dağ, Gazeteciliğin önemlerine değinerek bazı bilgiler verdi.  Yeter ki bizler basın olarak doğru olarak işlerimizi yapalım.

Başkan Dağ, Bu güzel Ülkemizde herkes kendi işini en iyi şekilde yaparsa, bizler Ülke olarak daha güçlü oluruz ve güzel yerlere geliriz. Bakıyoruz bir kurumda ve bir STK ve yine Basın kuruluşunda başarı varsa, bazı haddini aşanlar çıkıyor ve sosyal medyada eleştirilerde bulunuyorlar. Bu eleştiri yapanlara bakınız şecereleri karanlıktır. Tabi ki bunları zaten herkes bilir. Bizler sizleri iyi biliyoruz ve sizlerde utanma ar ve haya olmadığını biliyoruz. Ne yazık ki Ülkesi ve kendi İli için çalışan insanları üzüyorlar ve bizler asla üzmeyiz şerefimizle görevimizi yapacağız ve şerefsizlere asla imkân vermeyeceğiz. Bakınız burada bir basın mensuplu kardeşlerimiz bir iş yeri açmışlar bizlerde büyükleri ve yine dernek başkanı olarak destek vermeliyiz ve destek olmalıyız. Yanlışları varsa mutlaka hatırlatmak gerekiyor. Bizlerde kendilerine başarılar diliyoruz. Allah hayırlı kazançlar versin inşallah.

Gazetecilik zor bir meslektir. Gazetecinin görevi tabi ki zor olabilir, Nedeni de gecesi gündüzü olmayan bir mesleği icra ediyorlar. Bugün ki şartlara baktığımızda gerçekten çok zor bir görev olduğunu görmekteyiz. Yeni çıkan basın yasası basın mensuplu kardeşlerimizin işlerini daha zor olduğunu görüyoruz. Yeni çıkan basın yasası yılbaşından sonra yürürlüğe girecektir. Başkan Zeki Dağ, Özelikle internet haberciliği için çok sıkıntılı olduğunu görüyoruz. İnternet kirliliğin ortada kalkması için iyi taraflarının olduğunu görüyoruz.

Yılbaşından sonra internet yasasının sonuçlarına bakarak üyelerimizle birlikte bazı istişareler ve bilgilendirmeler yapılacaktır. Yeni çıkan internet yasası Ülkemize ve Malatya’mıza hayırlı olsun inşallah. Başkan Dağ, Bizler bugün iş yeri ve habermalatya44.com imtiyaz sahibi Dilek Kiras ve Hatice Serap Karlıdağ kardeşlerimize ziyarette bulunduk. Derneğimizin üyesi olan Dilek Kiras, Hatice Serap Karlıdağ kardeşlerimizin yeni iş yerleri hayırlı olsun. Bu iki gazeteci kardeşlerimiz derneğimizin üyesidir ve kendilerine başarılar diliyorum dedi.

Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili ve Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Basın mensuplu kardeşlerimizin işlerinin zor olduğunu biliyoruz.  Bu görevi hakkıyla yerine getirdiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum.

Tüm gazeteci arkadaşlarımız ‘dan beklentimiz doğru, tarafsız ve toplumu aydınlatmaya yönelik haber yapmasıdır. Eğer biz basın olarak işlerimizi en iyi bir şekilde yerine getirirsek, İşlerimizi güzel yaparsak vatandaşlar arasında büyük bir değeriniz ve saygınlığınız olacaktır.

Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili ve Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Vatandaşlarımızın doğru haber almasında büyük katkı sağlıyorsunuz. İşte internet yasasının çıkmasının en önemli bir tarafı da doğru haber yapılmasıdır. Dilek Kiras'la sürekli fikir alışverişinde bulunduğumuz ve gerçekten tarafsızlık ilkesiyle sürekli gayret gösterip Malatya’mıza hizmet etmek için çalışıyorlar. Bizler her zaman olduğu gibi kendilerine destek veriyoruz ve yanlarındayız. Başkan Dağ, Yeni iş yeriniz hayırlı olsun ve Allah sizlere hayırlı kazançlar versin dileklerinde bulundu.

Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesi Üyesi ve habermalatya44.com imtiyaz sahibi Dilek Kiras, Bizleri ziyarete gelen Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili ve Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ Başkanıma teşekkür ediyorum ve her zaman olduğu gibi bugünde yanımızda olmuşlardır. Başkan Zeki Dağ, Her zaman yanımızda olmuşlardır ve bizlerde Sayın Başkanımıza Zeki Dağ’a teşekkür ediyoruz dedi. Bizlerde Anadolu Basın Birliği Derneğinin bir üyesi olarak gurur duyuyoruz. Bizler her zaman olduğu gibi bugünde başkanımızın ve derneğimizin yanındayız. Dilek Kiras, zor zamanlarda her zaman yanımızda olup bizlere destek veren Başkanımız Zeki Dağ’a bir kere daha teşekkür ediyorum.

Dilek Kiras, Bizleri ziyarete gelen Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili ve Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ ve Malaya Birlik Gazetesi -malatyabirlikgazetesi.com köşe yazarı Ali Fırat beye teşekkür ediyorum dedi. İş yerimizi ziyaretten dolayı bizleri onurlandırmışlardır. Bizleri unutmayarak buraya kadar gelen Sayın Zeki Dağ ve Ali Fırat’a, ziyaret dolayısıyla özel el işlemeli Türk Bayrağı hediye etmişlerdir. Şahsım ve yine yazı işleri sorumlumuz Hatice Serap Karlıdağ adına kendilerine teşekkür ediyorum dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN