Başkan Çelik, El Ele Omuz Omuza Akçadağ'a Hizmet Edeceğiz

Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Merkezi tarafından AKÇADAĞDER Şube Başkanı olarak Akçadağ'a ataması gerçekleştirilen İbrahim Çelik'  El Ele Omuz Omuza Akçadağ'a Hizmet Edeceğiz' dedi.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Merkezi tarafından AKÇADAĞDER Şube Başkanı olarak Akçadağ’a ataması gerçekleştirilen İbrahim Çelik”  El Ele Omuz Omuza Akçadağ’a Hizmet Edeceğiz” dedi.
 
         AKÇADAĞDER Akçadağ Şube Başkanı İbrahim Çelik yaptığı açıklamada” Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Merkezi tarafında Akçadağ İlçe Şube başkanımızın İl dışına taşınması sonucu boşalan Dernek Başkanlığına Atanmamamdan dolayı Genel Başkanımız Sayın Murat Maskar, Yönetim Kurulu üyelerine ve Genel Sekreter Tuğba Farımaz'a beni bu göreve layık gördükleri için her birine ayrı, ayrı teşekkür ederim. 

        Şahsım ve Yönetim Kurulu olarak Akçadağ Derneği İlçe Başkanlığındaki bayrak yarışında daha umutlu ve özverili çalışmalar yapacağımıza inandığımızdan dolayı bu bayrak yarışını devir aldık. Umarım bundan sonraki süreçlerde İlçemiz halkının yanında olacağımıza inanıyorum.


         AKÇADAĞDER Yönetim Kurulu Genel Başkanımız Sayın Murat Maskar’ın öncülüğünde ilçemizde dokunulmadık gönüllere girmedikleri bireyler kalmamıştır. Bizlerde yeni Yönetim olarak asrın felaketi olan 6 Şubat deprem mağdurlarını ziyaret edip sorunlarını yerinde dinleyerek göreve başlamak istiyoruz.

        Akçadağ Der Genel Başkanı Sayın Murat Maskar’ı ve Genel Merkez Yönetim Kurulunun değerli üyelerini arkamıza alarak gerekli çalışmalarımızı yapacağımıza inanıyorum.

        İnşallah Ramazan Bayramı sonunda ilçemizde sahalara inerek Akçadağ Derneği olarak Yönetim Kurulu arkadaşlarım ile birlikte elele omuz omuza çalışmalarımıza daha da önem ve gayret göstereceğimize kalben inanıyorum.”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN