Başkan Budan'dan Kurban Bayramı Mesajı

Himayeye Muhtaç Yaşlılar, Çocuklar ve Kadınlar Sosyal Yardım ve Dayanışma Derneği (HİMYAÇ-DER ) Ayşe Ece Budan, Kurban Bayramı Nedeniyle Bir Kutlama Mesajı Yayınladı.

Genel Başkan Ayşe Ece Budan, Bayramların sevginin, şefkatin, vefanın, merhametin, dayanışmanın, barışmanın, kucaklaşmanın sevgi içinde en güzel bir şekilde bayram olmasını diliyorum dedi. Başkan Ayşe Ece Budan, Bayramlarda küskün olmamalıyız, Bizler Ülke olarak bir birimizi seven bir Ülkeyiz ve Allah Ülkemizin birliğin daim etsin inşallah.

Himayeye Muhtaç Yaşlılar, Çocuklar ve Kadınlar Sosyal Yardım ve Dayanışma Derneği (HİMYAÇ-DER ) Ayşe Ece Budan, Bizler Millet olarak sevgi ve hürmetin, yardımlaşma ve dayanışmanın eşsiz örneklerine şahit olacağımız bir Kurban Bayramına daha ulaşmış olmanın heyecanı ve mutluluğunu yaşıyoruz, Birlikte üzülür, birlikte seviniriz. Dünya’da birlik olmayı en iyi bilen milletiz.

Başkan Ayşe Ece Budan, 6 Şubat depremlerinden en büyük hasar gören İller arasında en çok hasar ve yıkım olan iller arasındayız. Bu depremler tabi ki bizleri derinden üzmüştür. Allah bir daha bu depremleri ve yine afetleri vermesin.

Himayeye Muhtaç Yaşlılar, Çocuklar ve Kadınlar Sosyal Yardım ve Dayanışma Derneği (HİMYAÇ-DER ) Ayşe Ece Budan, Bu duygu ve düşüncelerle Kurban Bayramının tüm İslam Dünyasında barışın ve esenliğin hakim olmasını temenni eder, Tüm hemşerilerimizin kurban bayramlarını tebrik ediyorum ve Sevdikleriyle birlikte sağlıklı, huzurlu bir bayram geçirmelerini dilerim.”

Ayşe Ece BUDAN

 HİMYAÇ-DER GENEL BAŞKANI

Bakmadan Geçme