Başkan Aysun AVCU, Emeği Geçenlere Teşekkür Etti

Büyük Birlik Partisi Malatya Kadın Kolları Başkanı Aysun AVCU, Yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Yeşilyurt İlçe Müftülüğü İnönü Mahallesi Gençlik Merkezi Engelliler Kur'an Kursunu ziyaret etti.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Büyük Birlik Partisi Malatya Kadın Kolları Başkanı Aysun AVCU, Yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Yeşilyurt İlçe Müftülüğü İnönü Mahallesi Gençlik Merkezi Engelliler Kur’an Kursunu ziyaret etti.

Malatya Yeşilyurt Müftülüğü tarafından Engelli Koordinatörleri Din Hizmetleri Uzmanı Mehmet Nuri DURAN ve Kur'an kursu öğreticisi Sevim ÇANCI gözetiminde işitme ve görme engellilere Kur’an-ı Kerim ve Temel Dini Bilgiler dersleri verilerek engelli bireylerin Kur'an-ı Kerim okumayı öğrendiklerini dile getirdiler.

Başkan Aysun AVCU, “öğreticilerin Arapça harfleri Türkçe olarak işaret diline çevirerek işitme engelli bireylere öğretiyorlar. Bizler Büyük Birlik Partisi Malatya Kadın Kolları Başkanlığı olarak bu tür çalışmaları destekliyoruz, her zaman yanlarında olduğumuzu da belirtmek istiyorum. Burada yapılan çalışmaları gözlemledik. Emeği geçenlere bir kere daha teşekkür ediyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN