Başkan Aysun Avcu'dan Engelli Ailelere Ziyaret

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Her Fırsatta Engelli Vatandaşlar İle Bir Araya Gelen Büyük Birlik Partisi Malatya İl Kadın Kolları Başkanı Aysun Avcu Ve Yönetimi kurulu  İle Özalper Mahallesinde Bulunan 2 Çocuğu Engelli Aileyi Ziyaret Etti.

Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyarette ailelerin istek ve sıkıntıları da dinlendi.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren aile teşekkürlerini iletti.

“Her Zaman Olduğu Gibi Kardeşlerimiz Emrindeyiz’’

Büyük Birlik Partisi Malatya İl Kadın Kolları Başkanı Aysun Avcu ve engellilerden sorumlu il Başkan yardımcısı Şenay Ergül ile “Her fırsatta engelli vatandaşlarımız ile bir araya geliyoruz. BBP Partisi Kadın Kolları Olarak Yönetimimiz le birlikte evlerinde engelli bulunan 2 Çocuğunuz ailesini ziyaret ettik. Bizlerde her zaman olduğu gibi milletimizin emrindeyiz.  Partimizin verdiği imkanlar dışında bizde imkanlarımızla ailelere elimizden gelen desteği vermeye gayret gösteriyoruz. Engelli kardeşlerimize Rabbim sağlıklı uzum ömürler versin diyorum.

Engelli vatandaşların sahiplenilmesi ve yaşamın her alanına kazandırılmasını sağlamak hem yüce dinimiz İslam’ın hem de kültürümüzün gereğidir. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da tüm sorun ve sıkıntılarını çözmede kardeşlerimizin yanında olacağız. Bundan kimsenin endişesi olmasın.” dedi

Evlerini ziyaretlerden memnun kalan candiri aileler ise:  , Başkan Aysun ve beraberindeki heyete teşekkür ettiler. Öte yandan, ziyaretlerin gerçekleştirildiği mahallelerde çocuklar Başkan Aysun’a teşekkür ettiler. Başkan Aysun, çocuklara çikolata ve meyve suyu dağıttı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN