Başkan Ayşe Alpaslan, Dernek Çalışmaları Hakkında Bilgiler Verdi

Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği, Genel Başkan Ayşe Alpaslan Başkanlığında Toplandı. Vatanseverler Derneği aylık yönetim kurulu toplantısını dernek binasında yaparak, dernek çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Başkan Alpaslan: Allah cc Birlik ve beraberliğimizi daim ve kaim etsin. Bizler dernek çalışmalarımız hakkında tüm ekibimizle birlikte bir araya gelerek ortak kararlar alarak istişarelerde bulunuyoruz.

Alpaslan: dernek olarak yapacağımız çalışmalara ve projelere tüm üyelerimizle birlikte karar veriyoruz. Dernek üyelerimizle birlik ve beraberlik içinde olmamız bizlere güç veriyor. Yapacağımız bazı projeler hakkında tüm arkadaşlarımızın fikirlerini alarak ortak kararlar vermekteyiz. Birlik ve beraberliğin olduğu yerde mutlaka başarı vardır.

Alpaslan: bu gün yaptığımız istişare toplantımızda çok önemli kararlar aldık. İlerleyen günlerde yapılacak çalışmalarımızla ilgili tüm arkadaşlarımızı bilgilendirdik. Tüm ekibimizle birlikte aldığımız bu kararları ilerleyen günlerde hayata geçirmek için var gücümüzle çalışacağız. Yönetim kurulu toplantımızda bizleri yalnız bırakmayan, toplantımıza iştirak eden başkanlarımıza, üyelerimize ve aramıza yeni katılan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN