Başkan Avcu, Yeni Yıl Nedeniyle Bir Mesaj Yayınladı

Büyük Birlik Partisi Malatya İl Kadın Kolları Başkanı Aysun Avcu, Yeni Yılın Barışa, Kardeşliğe, Birlik Ve Beraberliğe Vesile Olmasını Diliyorum dedi.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Büyük Birlik Partisi Malatya İl Kadın Kolları Başkanı Aysun Avcu, Yeni Yılın Barışa, Kardeşliğe, Birlik Ve Beraberliğe Vesile Olmasını Diliyorum dedi. Başkan Aysun Avcu,  Yeni Yılın Ülkemize, Milletimize Ve Tüm İnsanlığa Barış, Huzur, Mutluluk Ve Refah Getirmesini diliyorum.

BBP Malatya Kadın Kolları Başkanı Avcu, Öncelikle 2023 yılının, ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlık için hayırlı bir yıl olmasını, ülkemizde ve tüm dünyada barışa, kardeşliğe, dostluğa, birlik ve beraberliğe vesile olmasını yüce Allahtan temenni ediyorum.

Büyük Birlik Partisi Malatya İl Kadın Kolları Başkanı Aysun Avcu, 2023 yılının; Ülkemiz ve Malatya’mıza ve yine tüm İslam alemine, tüm dünya için en başta sağlık olmak üzere barışın ve hoşgörünün, milli birlik ve beraberliğin yaşandığı, huzurun, adaletin ve mutluluğun egemen olduğu bir yıl olmasını Cenab-ı Haktan niyaz ediyorum dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN