Başkan Avcu, Beyaz Baston Görme Engelliler Gününü Kutluyoruz

Büyük Birlik Partisi Malatya Kadın Kolları Başkanı Aysun Avcu, Bizler Büyük Birlik Partisi Olarak Her Zaman Vatandaşlarımızın Yanındayız ve Her Zaman İç İçeyiz, Sorunlarını birlikte Çözmeye Çalışıyoruz.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Büyük Birlik Partisi Malatya Kadın Kolları Başkanı Aysun Avcu, Bizler Büyük Birlik Partisi Olarak Her Zaman Vatandaşlarımızın Yanındayız ve Her Zaman İç İçeyiz, Sorunlarını birlikte Çözmeye Çalışıyoruz. Başkan Aysun Avcu, Bu hafta ise Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası olması nedeniyle bu kardeşlerimizi yalnız bırakmayarak yanlarında olduk ve çok mutluyuz dedi. Birliğin olduğu bir yerde mutlaka başarı vardır. İşte bu birlik beraberlikte Büyük Birlik Partisindedir.

Başkan Aysun Avcu, Her yıl olduğu gibi bu yılda 7 – 14 Ocak tarihleri arasında görme engelli bireylerimizin yaşamlarında kolaylıklar sağlanması konusunda bilinçlenme adına kutlanan Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası’nda engelli vatandaşlarımızla bir araya geldik. Bizler Büyük Birlik Partisi olarak her zaman bu kardeşlerimizin yanında olduk hep yanlarında olacağız. Başkan Avcu, Unutmayınız ki bir sizler ve bizlerde bir engelli olabiliriz. Engelli kardeşlerimize sahip çıkalım yalnız bırakmalıyız.

Başkan Aysun Avcu, Evet Engelli Kardeşlerimizle Engelsiz Bir Hayat İçin Hep Birlikte Elele...

 Düzenli olarak bir araya gelerek sorunlarını ve çözüm önerilerini konuştuğumuz engelli kardeşlerimizle nasıl daha güzel bir hayat sürdürülebilir ve sevgi ve özenle diye bu kutsal yolda sırt sırta omuz omuza, Bir elin nesi var iki elin sesi var diyerek, BBP İl Kadın Kolları olarak her daim yanlarında olmaya çalışmanın mutluluğunu yaşamaktayız. Onlar bizim canımız bizler de onların uzanamayan eli duyulmayan sesi yürüyemeyen ayağı ve duymayan kulağı olabilmek için söz verdik..

Bizler biliyoruz ki sevgi engel tanımaz. Sözde değil özde söylenen her bir cümle yüreğe dokunur, Dokunduğun her el sevgi ile çarpan bir yüreğe çıkar... Yönetime geldiğimizden beri canla başla sahada koşturan yorulmak nedir bilmeyen kıymetli başkanlarım Yıldız Yağmur, Sibel Duman, Eda Bayram, Buse başkanımızla birlikte ve yine emeği geçen herkese teşekkür ediyorum dedi. İyi ki varlar. Allah onlardan razı olsun. Biz Büyük Bir Aileyiz….

Programımıza katılan Çok değerli misafirlerimiz olan başta Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Çolak, Engelli Koordinatörleri Din Hizmetleri Uzmanı Mehmet Nuri Duran,  BBP' Teşkilat Başkanımız Yüksel Duman, İl Başkan Yardımcılarımız Ahmet Sürücü ve Cumali Sürücü, Alperen Ocakları Başkanı Yalçın Arıcak, İl Yönetim kurulu üyesi Mine Varol, Battalgazi ve Yeşilyurt ilçe kadın kolları başkanlarımız, Tüm katılımcılara teşekkür ederim.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN