Başkan Alpaslan, Engelli Kardeşlerimizin Yanındayız

Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Engelli Çalışma Grubu, 3 Aralık Engelsiz Yaşam Derneği, Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Nedeniyle Ortaklaşa Bir Program Düzenledi.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Engelli Çalışma Grubu, 3 Aralık Engelsiz Yaşam Derneği, Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Tarafından düzenledikleri 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Nedeniyle Ortaklaşa Bir Program Düzenledi.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü Nedeniyle Ortaklaşa Düzenlenen program Büyükşehir Kent Konseyi Engelli Çalışma Grup Temsilciliği, 3 Aralık Engelsiz Yaşam Derneği Başkanı Lale Naile Altuntaş, Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Engelli Kardeşlerimiz ve davetliler katıldı.

Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü 1992 yılında birleşmiş milletler kararıyla farkındalık günü olarak sevgi ve şefkatle kutluyoruz ve Vatanseverler derneği olarak her zaman olduğu gibi bugünde engelli kardeşlerimizin yanındayız dedi.

Başkan Ayşe Alpaslan, Engelli Vatandaşlarımızın toplumsal hayata katılımlarının sağlanması ve hayat standartlarının yaşanılabilir bir hale getirilmesi, çağdaş toplum düşüncesinin bir parçasıdır. Engellilik, sadece engelli vatandaşlarımızı ilgilendiren bir sorun değil, sosyal ve insani boyutları ile bütün bireyleri ilgilendiren önemli bir konudur. İnsan, iradeyle hayatın bütün engellerini kaldırıp herkes için daha güzel, yaşanılabilir bir dünya meydana getirebiliriz.

Unutmayalım ki Bir Gün Bizlerde Engelli Olabiliriz.

Bizlerde STK’lar olarak duyarlılık ve farkındalık yaratmak adına, her zaman engelli kardeşlerimizin daima yanlarında olacağız, Başkan Ayşe Alpaslan, Bu vesilesiyle engelli kardeşlerimizin gününü kutluyorum, aileleri ve sevdikleriyle birlikte mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçirmelerini temenni ediyorum”

3 Aralık Engelsiz Yaşam Derneği Başkanı Lale Naile Altuntaş, 3 Aralık Dünya Engelliler Gününü 1992 yılında birleşmiş milletler kararıyla farkındalık günü olarak sevgi ve şefkatle kutluyoruz. Unutmayınız ki bir gün sizlerde engelli olabilirsiniz. Başkan Lale Nail Altuntaş, Engelli kardeşlerimizin toplumsal hayata katılımlarının sağlanması ve hayat standartlarının yaşanılabilir bir hale getirilmesi, çağdaş toplum düşüncesinin bir parçasıdır. Engellilik, sadece engelli vatandaşlarımızı ilgilendiren bir sorun değil, sosyal ve insani boyutları ile bütün bireyleri ilgilendiren önemli bir konudur. İnsan, iradeyle hayatın bütün engellerini kaldırıp herkes için daha güzel, yaşanılabilir bir dünya meydana getirebiliriz.

Başkan Lale Nail Altuntaş, 3 Aralık Dünya Engeliler Günü Nedeniyle Ortaklaşa Düzenlediğimiz programa, Malatya Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Engelli Çalışma Gurup Temsilciliği, yine Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan’la birlikte engelli kardeşlerimizi yalnız bırakmadık ve bu programımıza katılan tüm misafirlerimize ve yine bu Program’da emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN