Başkan Alpaslan, Anadolu Basın Birliği Derneğinin Çalışmalarını Takdir Ediyoruz

Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Nedeniyle Anadolu Basın Birliği Derneğini Ziyaret Etti. Başkan Ayşe Alpaslan, 10 Ocak Gazeteciler Gününüzü Gönülden Destekliyoruz ve Bu Anlamlı Gününüzü Kutluyorum ve çalışmalarınızda başarılar diliyorum dedi.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Başkan Ayşe Alpaslan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Nedeniyle bu gün Anadolu Basın Birliği Derneğini Ziyaret Ettik. Başkan Alpaslan, Anadolu Basın Birliği Derneğinin çalışmalarını her zaman olduğu gibi bugünde destekliyoruz ve takdir ediyoruz.  Gazetecilerimizin haber alma ve yayma özgürlüğünün en etkili aracı olan basın, kamuoyunun aydınlatılması ve bilgilendirilmesini sağlamak, toplumsal konularla ilgili kamuoyu oluşturmak ve gerçekleri araştırmak gibi çok önemli görevleri yerine getirmektedir.

Ülkemizde ve dünyada yaşanan gelişmeler konusundaki bilgilere zor şartlar altında dahi olsa bizlere ulaştıran ve görevlerini büyük bir emek ve hassasiyetle yerine getiren basın mensuplarımızın çalışmaları takdire değerdir. Kamuoyunun aydınlatılması ve bilgilendirilmesi doğrultusunda, her şartta görevleri peşinde koşan, gazetecilik mesleğinin zor şartlarına rağmen mesai kavramı gözetmeksizin hizmet eden tüm gazetecilerin ’Basın yayın organları içerisinde çalışan muhabirinden, sayfa editörüne, yazarlarından, matbaasında çalışan tüm gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum.

 Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Bizler Vatanseverler derneği olarak, Yönetim kurulu üyelerimizle ziyarette bulunduk. Misafirperverliklerinden dolayı Anadolu Basın Birliği Derneği Genel Başkan Vekili ve Malatya Şube Başkanı Sayın Zeki Dağ ve yönetim kurulu arkadaşlarına şahsım ve tüm ekibim adına kendilerine teşekkür ediyorum. Çalışmalarında başarılar diliyorum dedi.

Anadolu Basın Birliği Derneği Genel Başkan Vekili ve Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle derneğimizi ziyaret eden Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan ve yönetim kurulu arkadaşlarına teşekkür ediyor, dernek çalışmalarında başarılar diliyorum. Başkan Zeki Dağ, Vatanseverler derneği, dernek olarak yaktıkları güzel işlerde her zaman bizlerde Anadolu Basın Birliği Olarak yanlarında olacağımızı ve her zaman desteğimizin devam edeceğini burada belirtmek isterim. dedi.

Başkan Dağ, Derneğimizi ziyaret eden Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. Dernek çalışmalarında başarılar diliyorum dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN