Başkan Alpaslan, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı

Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Nedeniyle Bir Mesaj Yayınladı.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Nedeniyle Bir Mesaj Yayınladı. Başkan Ayşe Alpaslan’ın Mesajı Şöyle:

Başkan Alpaslan, Engelli vatandaşlarımızın toplumsal hayata katılımlarını, eğitimden spora, sanattan siyasete kadar her alanda daha fazla yer almalarını desteklemek zorundayız. Herkesin eşit haklara sahip olduğu ülkemizde, engelli kardeşlerimizin yaşamlarının kolaylaştırılması için destek olmalıyız ve her zaman olduğu gibi bugünde yanlarında olmalıyız dedi.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde değil, her zaman tüm vatandaşlarımızı, engellilerin sorunlarına daha duyarlı olmaya ve sorunlarının giderilmesi yönünde yürütülen çalışmalara destek olmalıyız.

Toplumun içerisinde, özel ve değerli bireyler oldukları bilinciyle, hayatın içerisinden tüm engelleri kaldırarak, hayata katılımlarına destek olmalıyız. Engelli vatandaşlarımızın toplumun vazgeçilmez ve ihmal edilmez bir parçası olduğunu ve her birimizin de bir engelli adayı olduğunu unutmamalıyız.

Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Bu duygu ve düşünceler ile her sağlıklı insanın da bir engelli adayı olduğu bilinciyle, 3 Aralık Dünya Engelliler günü vesilesiyle tüm engelli kardeşlerimin aileleri ve sevdikleriyle birlikte mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçirmelerini diliyorum dedi.

Ayşe ALPASLAN

Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve

 Kültür Derneği Genel Başkanı

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN