Başkan Adayı Sedat Alataş, Bizler Her zaman Esnafımızın Yanında Olacağız

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Büyük Birlik Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Sedat Alataş, Bizler Esnafımız, Vatandaşlarımız ve STK’larımızla her zaman iç içe olacağız. Bizler her zaman esnafımıza destek olacağız. Bizler esnafımızla birlikte olduğumuzda Yeşilyurt İlçemiz bir an önce ayağa kalkacaktır. Bizler Yeşilyurt’umuzu vatandaşlarımızla birlikte ayağa kaldıracağız.

Başkan Adayı Sedat Alataş, Seçim çalışmalarında Malatya’da bulunan STK’ları unutmadı ve ziyaret etmeye devam ediyor. Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Sedat Alataş, Pütürge Beyler ve Malatya Beyleri Sosyal Yardımlaşma Derneğini Ziyaret Etti. Başkan Adayı Sedat Alataş, Ziyarette birlik ve beraberlik mesajları verirken, 6 Şubat depremlerinde hep sahalarda olan ve Malatyalı hemşerilerimizin gönlünde taht kuran Pütürge Beyler ve Malatya Beyleri Sosyal Yardımlaşma Dernek Başkanı Emin Ayten Başkanımıza ve tüm ekibine teşekkür ediyorum dedi.

Pütürge Beyler ve Malatya Beyleri Sosyal Yardımlaşma Dernek Başkanı Emin Ayten, Bizler Malatya’mız için ne gerekiyorsa onu yaptık ve bundan sonrada yapmaya devam edeceğiz. Malatya’mızda yaşanan depremler bizleri ve Malatyalı hemşerilerimizi derinden üzmüştür dedi. Bizler deprem sürecinde hep sahalarda olduk ve Malatya’mızı terk etmedik. Başkan Emin Ayten, Bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Sayın Sedat Alataş Başkanımıza şahsım ve tüm arkadaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyorum ve seçim çalışmalarında başarılar diliyorum dedi.

Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Sedat Alataş, Seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Başkan Adayı Sedat Alataş, Fahri Kayahan bölgesinde bulunan esnafları ziyaret etti. Sedat Alataş, Her gittiğimiz yerlerde ve ziyaret ettiğimiz esnafımız çok zor bir durumdalar. Yetkililer neden esnafımıza sahip çıkmıyor hala anlamış değilim.

6 Şubatta yaşadığımız depremde Malatya esnafımız ve yine vatandaşlarımız mağdur olmuşlardır. On bir İlde yaşanan depremlerde en çok hasar ve yıkım gören İller arasında Malatya’mız bulunuyor. Diğer İllere baktığımızda nerdeyse toparlanma içine girmişken Malatya’mız sınıfta kalmıştır. Buda bizleri derinden üzmektedir.

Allah nasip ederse bizler göreve geldiğimizde her zaman esnafımızın yanında olacağız ve yalnız bırakmayacağız. Eğer sizler esnafınıza sahip çıkmıyorsanız bizler esnafımıza sahip çıkmayı iyi biliriz. Malatya’da bulunan esnaflarımızı her bir köşeye atmışlar ve sahip çıkan olmuyor. Yetkililer durumlarını bile sormuyorlar.

Büyük Birlik Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Sedat Alataş, 6 Şubatta yaşadığımız depremler Malatya’mıza büyük bir zarar ve yıkım vermiştir. Yeşilyurt İlçemizi ayağa kaldırmak, inşallah bize nasip olur. Başkan Adayı Alataş, Yeni sanayi sitesini ve yine Fahri Kayahan bölgesinde bulunan esnafları ziyaret etti. Yeşilyurtlu vatandaşlarımızı asla yalnız bırakmayacağız. Başkan Adayı Sedat Alataş, Allah birliğimizi ve dirliğimizi bozmasın inşallah.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN