Başkan Adayı Alataş, Genç Partisini Ziyaret Etti

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Büyük Birlik Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Sedat Alataş, Seçim çalışmalarına devam ediyor. Başkan Adayı Sedat Alataş, Genç Parti Malatya İl Başkanı Ahmet Turan Yalçını ziyaret etti. Başkan Adayı Sedat Alataş, Genç Parti İl Başkanlığını ziyaret ederek seçim çalışmalar hakkında bilgiler verirken şöyle dedi.

 Başkan Adayı Sedat Alataş, Bizler Büyük Birlik Partisi olarak Yeşilyurt Belediye Başkanlığı için şu anda sahalardayız, Vatandaşlarımızdan büyük bir destek görüyoruz buda bizleri memnu etmektedir. Allah nasip ederse göreve geldiğimizde tüm vatandaşlarımıza eşit bir şekilde hizmet edeceğiz ve her zaman vatandaşlarımızın yanında olacağız dedi.

Başkan Adayı Sedat Alataş, Yeşilyurt İlçemiz için çok önemli projelerimiz var. Özelikle esnafımızı ve yine gençlerimizle ilgili önemli çalışmamız var. Üniversite’ye giden öğrencilerimize destek anlamlında yaptığımız büyük bir projemiz var. Bizler her zaman öğrencilerimizin ve yine gençlerimizin yanında olacağız ve destek olacağız. Özelikle imar konusunda tüm vatandaşlarımızın yanında olup ve destek olacağız, İş yerleri ve yine evlerini yapmak için belediye olarak destek ve kolaylıklar sağlayacağız dedi.

Büyük Birlik Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Sedat Alataş, Bizler sahaya çıktığımızda bu güne kadar Yeşilyurt vatandaşlarımız tarafından bizlere büyük bir deste olduğunu görüyoruz ve buda bizi ve bizleri mutlu ediyor. Bizim tek bir derdimiz var oda Yeşilyurt’umuzu yeniden ayağa kaldıracağız. Başkan Adayı Sedat Alataş, Bizler bu gün ekibimizle birlikte Genç Parti İl Başkanı Ahmet Turan Yalçın beyi ziyaret etik ve çalışmalar hakkında bilgeler paylaştık. Başkan Adayı Alataş, Bizleri burada misafir eden Genç Parti Malatya İl Başkanı Ahmet Turan Yalçın ve tüm arkadaşlarına teşekkür ediyorum  ve kendilerine başarılar diliyorum dedi.

Genç Parti Malatya İl Başkanı Ahmet Turan Yalçın, Bizleri ziyaret eden Büyük Birlik Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Sedat Alataş Başkanımıza ve tüm ekibine teşekkür ediyorum dedi. Çıktığını bu kutlu yolda sizlere başarılar diliyorum ve bizlerde Genç Partisi olarak her zaman yanınızda olduğumuzu belirtmek isteriz. Başkan Ahmet Turan Yalçın, Sedat Alataş başkanımız esnaflıktan geldiği için ve esnafın sorunlarını iyi bilenlerden bir olmakta Yeşilyurt için çok önemlidir dedi.

Genç Parti İl Başkanı Ahmet Turan Yalçın, Bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı şahsım ve tüm arkadaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyorum. İl Başkanı Yalçın, Bizler Genç Partisi olarak desteğimizi vermeye hazırız ve her zaman yanınızdayız, Çalışmalarınızdan başarılar diliyoruz dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN