Asuman Sarıtaç, Akçadağder ve Atalar Odasına Ziyaret

Seçim sathına girilen bu günlerde Malatya'da da siyaset ısınmaya başlıyor. Yaptığı çalışmalarla adından sıkça söz ettiren İyi Parti'nin önemli simalarından Eğitimci, Yazar, Siyasetçi, İş Kadını Asuman Sarıtaç, sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etmeye devam ediyor. Asuman Sarıtaç, Eğitimde ve yine siyasete çok önemli çalışmalar yaparak Malatya'mızın takdirini kazanmıştır.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Eğitimci, Yazar, Siyasetçi, İş Kadını Asuman Sarıtaç, Malatya’da bulunan STK ve Oda Başkanlarını ziyaret ederek fikir alışında bulundular. Asuman Sarıtaç, Bizler Ülkemizin ve yine Malatya’mızın geleceği için çok önemli çalışmalar yapmaktayız. Bundan sonrada çalışmalarımızı her zaman olduğu gibi devam edecektir. Bu vesileyle Malatya’mızda bulunan STK’larımızı ve yine Oda başkanlarımızı ve yönetici kardeşlerimizi ziyaret ediyoruz dedi.

Eğitimci, Yazar, Siyasetçi, İş Kadını Asuman Sarıtaç, Akçadağder Derneği’ni ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Sarıtaç, Yeter ki bizler hep birlik içinde olalım. Bizler birlik içinde olduğumuzda daha güçlü oluyoruz ve bu birlik beraberlikte bizlerde vardır var olacaktır. Asuman Sarıtaç, Bizleri bugün burada misafir eden Akçadağder Dernek Genel Başkanı Murat Maskar ve yönetim kurulu arkadaşlarına teşekkür ediyorum dedi.

Akçadağder Dernek Genel Başkanı Murat Maskar, Derneğimizi ziyaret eden Eğitimci, Yazar, Siyasetçi, İş Kadını Asuman Sarıtaç Hanım efendiye şahsım ve yönetim kurulu üyelerim adına kendilerine teşekkür ediyorum dedi. Başkan Maskar, Asuman Sarıtaç Hanımın çalışmalarını takdir ediyoruz. Özelikle kendisi de Akçadağlı olması ayrı bir değerdir. Ülkemiz ve Malatya’mız için kim bir taş üstüne koyarsa koysun her zaman yanlarında olduğumuzu burada belirtmek isterim. Ülkemiz ve Malatya’mız için hep birlikte çalışmalıyız ve hizmet etmeliyiz dedi.

Görüşmenin ardından, Attarlar Odası’nı ziyaret ederek oda Başkanı Sinan Cavlak ile görüşen Sarıtaç Malatya’nın ve Malatyalıların hizmette en iyiyi hak ettiğini söyledi. Gündeme dair konuşan Sarıtaç İyi Parti’nin Türkiye genelinde olduğu gibi Malatya’da da ciddi bir başarı yakaladığını ve seçimlerde Malatya İyi Parti olarak önemli bir başarı göstereceklerini vurguladı. Sarıtaç, Bizler her zaman STK ve Yine Odalarımızın yanındayız dedi.

Attarlar Odası Başkanı Sinan Cavlak, Ziyaretlerinden dolayı Eğitimci, Yazar, Siyasetçi, İş Kadını Asuman Sarıtaç, Hanım teşekkür etti. Başkan Sinan Cavlak, Asuman Sarıtaç’a siyasi çalışmalarından dolayı kendilerine başarılar diliyorum dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN