ASP Gençlik Spor Kulübü Kahvaltıda Bir Araya Geldiler

Malatya Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik Spor Kulübü, 19 Mayıs etkinliği çerçevesinde yönetim, sporcu ve gönüllüleri ile öğretmenevinde kahvaltıda buluştular.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

YADER, ASP Gençlik Spor Kulübü Yönetim ve sporcular, Öğrenciler ve yine her zaman gönüllü olarak dernek çalışmalarından katıkta bulunan gönüllüler öğretmenevinde kahvaltıda bir araya geldiler.

Malatya Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik Spor Kulübü, 19 Mayıs etkinliği çerçevesinde yönetim, sporcu ve gönüllüleri ile öğretmenevinde kahvaltıda buluştular.

Yapılan etkinliğe, Malatya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Rasim Bulut, İl müdür Yardımcısı Hasan Çakabay, Malatya Yader ‘in Yönetim kurulu ve başkanı Mehmet Çolak, kulüp direktörleri Mikail Tuluk, Yıldırım Yalçınkaya ve sporcuların yanı sıra çok sayıda gönüllü grubu katıldı.

Kulüp başkanı İlhan Yabaş, yaptığı açıklamada, ‘’Bu anlamlı günde kulübümüzün genç sporcularıyla beraber olmaktan onurlu ve mutluyuz, Öncelikle 19 Mayısı gençlere bayram olarak atfeden Mustafa Kemal ATATÜRK’ ü saygıyla anıyoruz.

Yabaş, ASP Gençlik Spor Kulübü olarak geleceğe zihnen, fizikken ve ruhen sağlıklı gençlerin yetiştirilmesi için imkanlar ölçüsünde gönüllülerimizle birlikte çaba harcamaktayız. Bu kulübün en önemli amacı geleceğimiz olan gençlerin kendilerini spor alanında ifade edebilmeleri, bununla beraber özgüvenlerini pekiştirmeleri ve sporun sadece kazanma hırsı olmadığını, paylaşmanın ve bir değere paydaş olmanın bilinci dahilinde aktivitelerini gerçekleştirmeleri için aracı bir oluşum olduklarını söyledi. Bu amaca ortaklık eden tüm gönüllülerimize teşekkür ederiz ‘’ dedi.

Samimi bir ortamda geçen kahvaltı programı, Badminton branşında Türkiye birincisi olan MİAD Sevgi evlerinin sporcularına verilen kupa ve Futbolda farklı yaş kategorilerinde başarılı olan Erkek yetiştirme yurdu sporcularına teşekkür ile son buldu.

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 3

BUNLARA DA BAKIN