Arif Koyun'dan İftar Yemeği

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

 Büyük Birlik Partisi Akçadağ İlçe Başkanı Arif Koyun, kendi iş yeri olduğu Zaviye mahallesi hamamcı sokak'da koyunoğlu yöresel iş yeri önünde geleneksel olarak düzenlediği  iftar yemeğine, Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili ve Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkan Yardımcısı Yüksel Duman, Büyük Birlik Partisi Malatya Milletvekili Adayı Özay Özcan, Mahlle sakinleri çok sayıda davetli misafirler katıldılar.


Bskan Arif Koyun, Konuşmasında, Bu gün birlik ve beraberlik günüdür. Koyun, Ülkemizde ve yine Malatyamiz'da yaşanan deprem'de Malatyamiz büyük bir hasar görmüştür.

Bizler büyük bir Ülkeyiz, İnşallah elbirliğiyle Malatyamızı yeniden inşa edeceğiz, yeter ki bizler birlik içinde olalım, Allah birliğimizi daim etsin inşallah.

 Başkan Arif Koyun, bu yil ki iftar programımızı'da bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza ve misafirlerinize teşekkür ediyorum dedi ve Allah hepinizden razı olsun.

İftar programımızda bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum dedi.


İftar yemeğinde okunan kuranı kerim ve yapılan dua hürmetine RABBİM depremin etkilerini üzerimizde bertaraf etsin bu gün iş yerimizin önünde bir araya geldiğimiz gibi evlerimizde, mahallelerimizde, çarşı pazarlarımız'da, bağ bahçélerimiz'de bir araya gelmeyi, birlik, beraberlik ve kardeşliğimizi pekiştirerek el, ele, omuz, omuza verip şehrimizi yeniden yaşanabilir hale getirmeyi nasip etsin inşallah.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN