Anadolu Basın Birliği'nden Yeşilyurt Belediye Başkanı İlhan Geçit'e Ziyaret

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte, Yeşilyurt belediye başkanı Prof. Dr. İlhan Geçité hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, 31 Mart yerel seçimlerinde Yeşilyurt belediye başkanı olarak seçilen, Malatya’nın yetiştirdiği önemli akademisyenlerden Prof. Dr. İlhan Geçité hayırlı olsun ziyareti bulundular ve yeni görevlerinden başarılar dilediler.

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, 31 Mart yerel seçimlerinde Yeşilyurt Belediye Başkanı olarak seçilen, Malatya’nın yetiştirdiği önemli Akademisyenlerden Prof. Dr. İlhan Geçité hayırlı olsun ziyaretinde bulunduklarını dile getirdi. Başkan Zeki Dağ, Asrın Felaketi 6 Şubat’a yaşadığımız depremlerde Malatya’mız büyük bir yıkım ve hasar olmuştur. Malatya’mızda yaşadığımız depremlerde esnafımız ve yine çok sayıda vatandaşlarımız mağdur olmuştur.

Başkan Dağ, zorlu bir görev üstlenen Başkan Geçité hayırlı olsun dileklerini ve desteklerini ileterek, bu zorlu süreci başarıyla yöneteceğinize olan inancımız tamdır. Mevcut yayın organlarımızla her zaman yanınızda olacağımızı burada belirtmek istiyoruz dedi. Yeşilyurt İlçemize yapacağınız hizmetlerin yanında olacağımızı belirtmek isterim. Malatya’nın bir an önce ayağa kalkması noktasında bizlere düşen her türlü sorumluluğu üstlenmeye hazırız dedi. Malatya’mızı hep birlikten ayağa kaldırmalıyız. Herkes kendisine düşen görevleri en iyi bir şekilde yerine getirmelidir.

Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesi Zeki Dağ, Bu ziyaretimizde bizleri misafir eden Yeşilyurt Belediye Başkanımız sayın Prof. Dr. İlhan Geçit, Başkanımıza, şahsım ve tüm yönetim kurulu arkadaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyorum ve tüm ekibine başarılar diliyorum, Allah yar ve yardımcıları olsun inşallah.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ziyaretlerinden dolayı Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ,  Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür etti.

Gerçekleşen ziyarette, başarıya odaklanacaklarını ve Yeşilyurt’u yeniden ayağa kaldıracaklarını belirten Başkan Geçit, Bu makamlar hizmet makamlarıdır. Bu göreve gelirken ayrım yapmadan istişare ederek, halkımıza ve başta Yeşilyurt’umuz olmak üzere Malatya’mıza hizmet etme sözünü verdik. En büyük hedefimiz daha güzel ve daha çağdaş yaşam koşullarına sahip bir Yeşilyurt inşa etmek için hep birlikte çalışacağız. Yeşilyurt İlçemizi yeniden ayağa kaldıracağız.

Bütün hemşerilerimizin güzel, modern ve yaşanabilir alanlarda güvenli bir hayat sürmesi için gereken çalışmaları yapacağız ve birlikte başaracağız şeklinde konuştu. Yeşilyurt İlçemiz için çok önemli projelerimizin olduğunu ve bu projelerimiz zaman içerisinden hayata geçireceğiz. Tüm hemşerilerimiz biraz sabır etmelerini bekliyoruz. Malatya hepimizin, Yeşilyurt İlçesi hepimizindir. İnşallah hep birlikte çalışıp yeniden Yeşilyurt İlçemizi ayağa kaldıracağız.

 Merkezi hükümetimizin başlattığı konut çalışmasıyla inşallah en geç iki yıl içinde vatandaşlarımız konutlarına yerleşmiş olacak ifadelerine de yer veren Başkan Geçit, İki yıl sonra Malatya’da depremin izlerini büyük oranda bitirmiş olacağız.

Hep birlikte çalışacağız Malatya’mızı ayağa kaldıracağız. Yeter ki Malatyalı hemşerilerimiz biraz sabırlı olsunlar, Malatya’mızı hep biberlikten ayağa kaldıracağız.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Yönetim kurulu arkadaşlarını bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN