Malatya Engelliler Kooperatifi Projesi Hayata Geçti

( MEKOOP Malatya Engelliler Kooperatifi Tarafından " Bir Bardakla Engelleri Aşalım " Sloganıyla Başlayan ve Engelli Bireylere Destek Amaçlı Kurulan Pet Bardak İmalat Yeri Melekbaba'da Açıldı.

Malatya Engelliler Kooperatifi Tarafından Yürütülen " Bir Bardakla Engelleri Aşalım " Projesi Hayata Geçti

Kurucu Başkanlığını 3 Aralık Engelsiz Yaşam Derneği ve Malatya Büyükşehir Kent Konseyi Engelli Çalışma Gurup Başkanı Lale Naile Altıntaş'ın yaptığı ( MEKOOP ) Malatya Engelli Kooperatifi Tarafından Engelli Birey ve Ailelere Destek Amaçlı Kurulan Pet Bardak İmalat Yeri Melekbaba Şehit Mehmet Yılmaz Caddesi No ; 14/A Yeşilyurt Adresinde Açıldı.

( MEKOOP ) Malatya Engelliler Kooperatifi Başkanı Lale Naile Altıntaş açılış konuşmasında bu iş yerini açmamızdaki amaç tamamen engelli bireylere ve ailelerine maddi manevi destek sağlamak amacı ile kurulmuştur.. Şu an hedeflediğimiz kapasitenin altında çalışmamıza rağmen pet ve kağıt bardak imalatımıza başladık. Devletimizin ve KOSGEB'in desteği ile aldığımız pet bardak makinesi günlük 3 bin bardak imalatı yapmakta.. Tek makine ile istediğimiz sayıda bardak üretemizyoruz. Allah izin verir sistemi kurar ve yeni alacağımız bir kaç makine ile imalatımız dahada artacaktır. İş yerimize ve Kooperatifimize alacağımız Her bir makine her yeni bir engelli kardeşimize iş demek aş demek olacak.. İnşallah milletimizin ve devletimizin desteği ile makine parkurumuzu genişledtip daha fazla engelli kardeşimize ve ailesine destek olacağız dedi.

Başkan Lale Naile Altıntaş Buraya gelerek açılışımızı yapan Milletvekillerimize , Tüm Siyasi Parti Temsilcilerine , Sivil Toplum Örgütü Başkan ve Yöneticilerine , Belediye Başkanlarına , Belediye Meclis Üyelerine Muhtarlarımıza ve Tüm Mahalle Sakinlerine Teşekkür ediyorum dedi.

ÇOK OKUNANLAR
BUNLARA DA BAKIN
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR