Başkan Sürücü, Emeklilerimiz Eflasyon Karşısında Mağdur Olmuştur

Hak Bir Çalışan Ve Emekliler Derneği Malatya İl Başkanı Ahmet Sürücü, emeklilerin enflasyon karşısında mağdur olduğuna vurgu yaparak, emeklilere seslendi; “16 milyon emeklilerimiz ülkemizdeki seçmen sayısının yüzde 25 den daha fazladır. sen gücünün farkında değilsin.

Sahip olduğun demokratik güç birlikte olduğun taktirde işe yarar. Birlik olup ,birlikte hareket edersen bugün sana layık görülen maaşın üç katını alabilirsin.” Dedi

Hak Bir Çalışan Ve Emekliler Derneği Malatya İl Başkanı Ahmet Sürücü, konuyla ilgili yaptığı basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

SEN İKİNCİ SINIF VATANDAŞ DEĞİLSİN
“Kıymetli Emekli Kardeşlerimiz sen ikinci sınıf vatandaş değilsin, bu ülkenin banisisin. Ülkemizde var olan her eserde senin emeğin var. emeğinin karşılığını alman için birlik olman lazım. 16 milyon emeklilerimiz ülkemizdeki seçmen sayısının yüzde 25 den daha fazladır. sen gücünün farkında değilsin. sahip olduğun demokratik güç birlikte olduğun taktirde işe yarar. birlik olup ,birlikte hareket edersen bugün sana layık görülen maaşın üç katını alabilirsin. geçmiş yıllarda emeklilerimizin aldığı maaş tutarının asgari ücretin iki katına yakın olduğunu biliyoruz. Hak Bir Çalışan Ve Emekliler Derneğinin mücadelesinde senin de payın olsun. derneğimize hemen üye ol. haklarımız için birlikte mücadele edelim. 2024 yılı cumhurbaşkanımız tarafından emekli yılı olarak ilan edilmiştir. emekli yılında emeklilerimizin haklarının ne olduğunun bilinmesi ve tanımının yapılması gerekir. inşaallah en kısa zamanda yaşlı ve emekli hakları kurultayını toplayarak emeklilerimizin haklarını ve problemlerini konuşacağız.

EMEKLİ KARDEŞİM HAK BİR'Lİ OL
Emekli Kardeşim Hak Bir'li Ol. Hakkını Al.5510 sayılı kanunda Çalışanlar ödedikleri pirim karşılıgında , belirlenen süre sonrasında magdur edilmeyecekleri şekilde maaşa bağlanırlar "Diyor" şu an ki emekliler enflasyon karşısında magdur durumdadır.Eger hükümet politikası emekliliğe özenilmemesi için hakları ihlal ediliyor sa. emeklilerin bunu bilmesi doğal Haklarıdır. Tüm çalışan ve emeklilerimize selamlar saygılar sevgiler sunuyorum.”

ÇOK OKUNANLAR
BUNLARA DA BAKIN
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR