Alperen Ocakları 2. Gençlik Buluşmasında Bir Araya Geldi

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Malatya Alperen Ocakları İl Başkanı Yalçın Arıcak, Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun Bir Sözüyle Devam Etmek İstiyorum Dedi.

Büyük Davalar Yıkılmayacak, Yorulmayacak, Üşenmeyecek Dava Adamları İster!

Şehit Lider Muhsin Yazıcıoğlu..

Malatya Alperen Ocakları 2. Gençlik Buluşmasında Bir Araya Gelirken, Programa:  Battalgazi Belediye Başkanımız Osman Güder,  Alperen Ocakları Malatya İl Başkanı Yalçın Arıcak, Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkan Yardımcısı Yüksel Duman, Ahmet Sürücü, Kadın Kolları Başkanı Aysun Avcu, Battalgazi İlçe Başkanı Abdullah Daskiran, Yeşilyurt İlçe Başkanı Şinasi Yılmaz, Doğanşehir İlçe Başkanı Yaşar Toraman, Akçadağ İlçe Başkanı Arif Koyun, Alperen Ocakları, Büyük Birlik Partisi Yetkilileri ve davetliler katıldı.

Alperen Ocakları Malatya İl Başkanı Yalçın Arıcak, Bizler Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun çizgisinden asla şaşmayacağız ve Ülkemizin ve yine Malatya’mızın geleceği için hep birlikte çalışacağız ve Allah yolunda ayrılmayacağız. Ülkemize ve yine Malatya’mıza hizmet edeceğiz dedi. Başkan Yalçın Arıcak, Bizler Ülke olarak birlik içinde olduğumuzda asla hiçbir güç karşımızda durmayacaktır. Allah Birliğimizi Daim Etsin İnşallah.

Malatya Alperen Ocakları İl Başkanı Yalçın Arıcak, Alperen Ocakları 2. Gençlik Buluşmasında Bizler bir araya geldik. Davetimizi kırmadan programımıza katılan Battalgazi Belediye Başkanı Sayın Osman Güder’e Başkanımıza şahsım ve tüm ekibim adına kendilerine teşekkür ediyorum dedi. Başkan Arıcak, Battalgazi Belediye Başkanımız Sayın Osman Güder Başkanımız Battalgazi İlçemize çok önemli hezimetler ve projeler ve yine kentsel dönüşümde büyük bir çağ açmıştır. Kendilerine teşekkür ediyorum, çalışmalarında üstün başarılar diliyorum dedi.

Başkan Yalçın Arıcak, Malatya Alperen Ocakları 2. Gençlik Buluşmasında çok önemli konuları ele aldık ve yapılacak bazı projelerimizin olduğunu ve bu çalınmalarımızı en kısa zaman içinde hayata geçirmek için tüm ekibimizle birlikte çalışacağız. Başkan Arıcak, Malatya Alperen Ocakları 2. Gençlik buluşmasında bizleri yalnız bırakmayan başta Battalgazi Belediye Başkanı Sayın Osman Güder, Büyük Birlik Partisi Malatya Yöneticileri ve yine Alperen Ocağımızın gençlerine şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyorum dedi.

Battalgazi Belediye Başkanı Sayın Osman Güder,  Malatya Alperen Ocakları 2. gençlik buluşmasına katılarak genç kardeşlerimizle bir araya geldik ve hoş sohbetler yaptık. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Bizler yerel yöneticiler olarak her zaman gençlerimizin yanında olmalıyız ve destek vermeliyiz. Bizler Battalgazi Belediyesi olarak her zaman gençlerimizin yanındayız, yanlarında olacağız.

Başkan Osman Güder, Malatya Alperen Ocakları 2. gençlik buluşması özelikle gençlerimize hayırlı olsun ve yine bu programda emeği geçen Malatya Alperen Ocakları Başkanı Yalçın Arıcak, Büyük Birlik Partisi İl Yöneticileri ve Kadın kolları Başkanına, Alperen gençlerine hayırlı olsun ve kendilerine başarılar diliyorum.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN