Akçadağ Kararını Verdi..

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Büyük Birlik Partisi Akçadağ İlçesinde Destan Yazdı ve Yazmaya Devam Ediyor. Akçadağ İlçesi vatandaşlarından Başkan Adayı Turgay Güneş’e Büyük Bir destek geldi ve bu destek seçim süresinde ve yine sandıkta zaferlerle çıkmaya hazırlanıyor. Büyük Birlik Partisi Akçadağ Belediye Başkan Adayı Turgay Güneş, Yıllarca Akçadağ halkına hizmet etmiş biri olarak ve yine her zaman kendi vatandaşları ile, seçmenleriyle iç içe olmuş, halkın takdirini kazanmıştır ve kazanmaya devam ediyor.

Büyük Birlik Partisi Akçadağ Belediye Başkan Adayı Turgay Güneş, Bizler yıllardır kendi ilçemizde halkımıza hizmet ederek bugünlere geldik. Allah nasip ederse ölene kadar Akçadağlı hemşerilerime hizmet edeceğim dedi. Bugün burada seçim ofisimizi açarken bizleri yalnız bırakmayan Akçadağlı hemşerilerime teşekkür ediyorum ve şükranlarımı sunuyorum dedi.

Başkan Adayı Turgay Güneş, Seçim ofisimizin açılışına katılan çok kıymetli Genel Başkan Yardımcımız Sayın Uğur Bulut, merkez karar yöneticilerimiz, Murat Kelek, Yasin Kobal ve Hürriyet Gül Başkanlarımızın teşriflerinden dolayı şahsım ve tüm Akçadağlı hemşerilerim adına kendilerine teşekkür ediyorum ve Yine her zaman yanımızda olan İlçe Başkanımız Arif Koyun, Bizlere her zaman destek veren ve yanımızda olan İl Başkanımız Sayı Abdulvahap Karaman Başkanımıza ve tüm yönetim kurulu arkadaşlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun dedi.

Büyük Birlik Partisi Akçadağ, İlçe Başkanı Arif Koyun, Allah birliğimizi daim etsin dedi. İşte bugün burada bayram var ve yarında burada bu coşkuyla başarımızı kutlayacağız. Bugün Akçadağ seçim ofisimizi açarak yolumuza devam edeceğiz. İlçe Başkanı Arif Koyun, Bizler bu yola çıkarken biz demedik bizler dedik. Yolumuza devam ettik ve etmeye devam ediyoruz. Büyük Birlik Partisi Akçadağ Belediye Başkan Adayımız Turgay Güneş Başkanımıza sonuna kadar bizler, Akçadağlılar destek vereceğiz. Bugün bizleri yalnız bırakmayarak ve işlerinin yoğunluğundan ötürü buralara kadar gelen seçim ofisimizin açılışına katılan Sayın Uğur Bulut, merkez karar yöneticilerimiz, Murat Kelek, Yasin Kobal ve Hürriyet Gül Başkanlarıma teşriflerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum dedi. İlçe Başkanı Arif Koyun, Her zaman yanımızda olan İl Başkanımız Abdulvahap Karaman Başkanımız ve İl yönetimine teşekkür ediyorum dedi.

Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanı Abdulvahap Karaman, Akçadağ Belediye Başkan Adayımız Turgay Güneş Başkanımızın seçim ofisinin açılışına katılarak, Akçadağlı hemşerilerimizle buluşmak ayrı bir güzelliktir. Bugün burada bayram coşkusu var. İnşallah bu coşkuda güzel bir şekilde sonuçlanır ve hep birlikte bayram yaparız dedi. İl Başkanı Karaman, Özelikle bugün burada seçim ofisinin açılışında, Akçadağ Belediye Başkan Adayımız Turgay Güneş’e ve yalnız bırakmayan Akçadağlı hemşerilerimize sonsuz teşekkür ediyorum.

Malatya İl Başkanı Abdulvahap Karaman, Akçadağ Belediye Başkan Adayımız Turgay Güneş’in seçim ofisin açılışına katılan Sayın Uğur Bulut, merkez karar yöneticilerimiz, Murat Kelek, Yasin Kobal ve Hürriyet Gül Başkanlarıma teşriflerinden dolayı şahsım ve tüm hemşerilerim adına kendilerine teşekkür ediyorum. Açılışını yaptığımız bu seçim ofisinin özellikle Akçadağlı hemşerilerime ve tüm Malatyalı hemşerilerime hayırlı ve uğurlu olsun dedi.

Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Uğur Bulut, Bizler Büyük Birlik Partisi olarak bugün burada Akçadağlı hemşerilerimizle birlikte bir araya geldik ve sevinçliyiz. Akçadağlı hemşerilerimiz şimdiden kararını vermiş Allah hepinizden razı olsun. Akçadağ Belediye Başkan Adayımız Turgay Güneş Başkanımızın seçim ofisinin açılışı nedeniyle buradayız ve sizlerle birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz dedi. Genel Başkan Yardımcısı Uğur Bulut, Sayın Genel Başkanımız Mustafa Destici’nin selamını getirdim. Bildiğiniz gibi Sayın Genel Başkanımız bir trafik kazası geçirdi ve bu açılış programına katılmadı. Tüm Malatyalı hemşerilerimize salamları var.

Genel Başkan Yardımcısı Bulut, Akçadağ Belediye Başkan Adayımız Turgay Güneş Başkanımızın seçim ofisinin açılışında bir araya geldik. Burada bir bayram havasını gördük ve Akçadağlı hemşerilerimiz şimdiden kararlarını verdiğini gördük. İnşallah bu güzel tabluyu ve bu güzelliği seçim sonunda Sayın Genel Başkanımız Sayın Mustafa Desteci başta olmak üzere burada göreceğiz ve hep birlikte beraber olacağız dedi. Bulut, Burada birlik ve beraberlik gördük gerçekten çok sevindik ve bizlerde her zaman Akçadağlı hemşerilerimizin yanında olacağız. Açılışını yaptığımız bu seçim ofisinin Akçadağ ve Malatyalı hemşerilerimize hayırlı olmasını yüce rabbimden niyaz ediyorum. Allah birliğimizi daim etsin dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN