Adıyamanlı Girişimcinin Uluslararası Piyasada Ses Getiren Başarısı

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Adıyamanlı girişimci Raşit Yücel, Ülkemizde ve Tüm dünyada İş sağlığı ve güvenliği açısından büyük önem arzeden ve giderek artan talebe yönelik iş eldiveni ithalatı yapan RHATEX iş eldiveni üretim fabrikasını kurdu.

Ülkemizde Kaliteli Bir Eldivene İhtiyaç Olduğunu Gördük Fabrika Kurduk

RHA Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Raşit Yücel, Ülkemizde kaliteli bir eldivene ihtiyaç olduğunu gördüm ve bu eksikliği gidermek için RHATEX üretim fabrikasını kurduk.

Haber sitemize açıklamada bulunan Yücel hem insanlara iş imkanı hem de kullanıcılara daha konforlu koruyucu özelliği yüksek olan ve çalışma esnasında rahatsızlık vermeyen bir iş eldiven üretmeye başladık.

İlk üretim aşamasında insan gücüyle yaptığımız iş eldiveni şu aşamada tamamen son sistem makinalarla ve konusunda uzman kadromuzla a kalite üretim yapmaktayız.

Rhatex Eldiven %100 pamuk ipliğinden örülüp %20 nitril %80 Doğal Latex ile kaplaması ile üretilmektedir.

Hafif ve ağır işlerde çok amaçlı kullanılmakta olan eldivenimiz kısa süre içerisinde Türkiye’nin her noktasına ulaşmış olup usta ve emekçilerimizin tercih ettiği bir marka haline gelmiştir.

Türkiye'nin her noktasına ulaştırmış olduğumuz eldivenlerimiz aynı zamanda doğrudan Mısır'a ihracat yaparak, satış ağımızı Rusya tarafına yönlendirmeye başladık. Avrupa ve Afrika ülkelerine de dolaylı yollardan yani ihraç kayıtlı olarak satış gerçekleştirdiğimiz firmalar var. Onlar üzerinden yurt dışına ürünlerimizi gönderiyoruz.

Bunun yanı sıra üretimle birlikle gerçekleştirdiğimiz ve devam edecek olan İthalatılarımızla Ülkemize kazandıracağımız Ekonomik büyümeye katkı vermek ayrıca bizlere gurur verici" dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN