14 Mayıs Malatya ve Türkiye İçin Büyük Önem Taşıyor

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

AK Parti Malatya Milletvekili Adayı İnanç Kara Ölmeztoprak, 14 Mayıs’ta yapılacak olan cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinin gerek Malatya gerekse de Türkiye için büyük önem taşıdığını ifade etti.

Ölmeztoprak, 14 Mayıs’ta yapılacak olan cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri kapsamında çalışmalarını Akçadağ ilçesinde sürdürdü. İlçede mahalle ziyaretlerinde bulunan Ölmeztoprak, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

 

“MALATYA’YI YENİDEN İMAR, İNŞA VE İHYA EDECEĞİZ”

AK Parti Malatya Milletvekili Adayı İnanç Kara Ölmeztoprak, 6 Şubat’ta Malatya’nın da aralarında bulunduğu 11 ilde deprem felaketinin yaşandığını anımsatarak, “Devletimiz, hükümetimiz ve milletimiz deprem felaketi sonrası el ele verdi. Bu birliktelikle bir takım vaziyetlerin içerisinden çıktık. Kalıcı konutlarımız ve işyerlerimizle birlikte bu şehri daha huzurlu bir hale getireceğiz. Eski Malatya’nın da ötesinde daha ihtişamlı bir şehir merkezi ve mahalleleri inşa edeceğiz” diye konuştu.

 

“20 YILLIK KUTLU YÜRÜYÜŞTE HER TÜRLÜ SORUNUN ÜSTESİNDEN GELİNDİ”

Türkiye’de 20 yıldır süren kutlu bir yürüyüşün olduğunu dile getiren Ölmeztoprak, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bu kutlu yürüyüşte liderimiz Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte hiçbir mevzunun altında kalınmadı. Kronik gibi görülen, “bu coğrafyanın kaderidir” denilen her türlü sorunun üstesinden gelindi. Milletimizin desteği ve ak kadroların çalışmalarıyla bütün sorunları aşacağız.”

 

İnanç Kara Ölmeztoprak, deprem sonrası Malatya’da imar, inşa ve ihya çalışmalarının başladığını kaydederek, “Çalışmalar aralıksız devam ediyor. 14 Mayıs bu açıdan önemli. 14 Mayıs gerek Malatya gerekse de Türkiye’nin ulusal, uluslararası, Türk dünyası ve İslam alemindeki rolü açısından da büyük bir önem taşıyor. Türkiye yüzyılının devam edebilmesi için bu adımlarımız hayati önem taşıyor” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN