Özel Yetenek Maç Skorunu Değiştirir

TÜM YAZILARI SON GÜNCELLEME: 13 Kasım 2018 15:21

Bu kez yazımı futbol maçındaki gelişmelere ayırdım.Son günlerde Yeni Malatya Spor Kulübündeki gelişmeler gerçekten göz doldurucu ve yoluna emin adımlarla ilerleme kaydediyor olmasıdır .Maç fazlalığıyla 2.inci sıraya yükselmesi gurur verici .Bu sezonda 4 büyüklerle yaptığı maçlarda 1 malubiyet , 3 galibiyetle hanesine puanlarını yazdırmıştır.

Malatya Spor Kulübü,akıllı oyunuyla ve karşılaşma süresince gömülü savunma ile istediği skoru yakalayarak hanesine yazdırmıştır .Güçlü rakiplerin teknik direktörkleri rakiplerinin golü yediği zaman çözüleceklerini tahmin ederken kimse Yeni Malatya Sporun , bu kadar dirençli, güçlü takım karşısında savunmalı oynayacağını hesaba katmamıştı.Misafir takımların her şeyi yaptıklarını ancak şanslarının kendilerinden yana olmadığını görmekteyiz.

Seyircilerinin her zaman yanında olduğu , maç zeminin mükemmelliği ve havanın güzel oluşu oyunun akışı için ideal olması 90 dakikalık gol yememek adına savunma yapması üstelikte favori takımlara karşı sergilediği oyun sonucunda güzel maç olacağı ve alınan skorla her şey değiştiğinin habercisi oldular.

Yeni Malatya Spor Kulübü, özel yetenekli futbolcularının sayesinde ve almış oldukları skorla göz doldurdular.Son günlerde almış olduğu skorla favori olarak tamamladılar.Güçlü rakiplerin beraberlikleri yakalamak için koşarken Yeni Malatya Sporun üstünlüğü yakalayarak gücüne güç kattılar.

Üstün oyun kabiliyeti ve yetenekleri sayesinde puanları hanesine yazdırdı desek en doğru cümleyi kurmuş oluruz.Takımları için son derece özel olduğu için kutlamamız, takdir etmemiz gerekir.Takımlarını en üst seviyeye getirmek için var gücünü harcayan takım ve teknik direktörleri de kutlamak gerek.

Bu haftayı da galibiyetle kapatan ve ikinci sıraya yükselen takımın gelecek günlerde başarılarının devam etmesi için çalışmalarını daha da artırarak başarılarına başarı katmak için çalışmalarını sürdürmekte. Son günlerde aldığınız galibiyetten ve takımın taraftarlarına yaşattığınız başarıdan dolayı yaşattığınız mutluluktan dolayı sizleri tebrik eder başarılarınız devamını dilerim.

SON 5 YAZISI

Ne Ekerseniz Onu Biçersiniz

29 Kasım 2022 00:51

OKU

Gelecek Neslimizi Düşünüyorsak Suyun Değerini Bilelim

05 Ekim 2022 20:59

OKU

Emek Vermeden Hazıra Konmak Olmaz

17 Eylül 2022 00:55

OKU

Ölüm Nedir,  Ayrılık Mıdır  Sizce ?

20 Ağustos 2022 11:35

OKU

Kendi Kendimizin Doktoru Olmuşuz

30 Temmuz 2022 14:28

OKU