AKÇADAĞDER Yönetiminden MASKİ Genel Müdürü Çeçen'e Hayırlı Olsun Ziyareti

AKÇADAĞDER Dernek Genel Başkanı Murat Maskar, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte MASKİ Genel Müdürü Sinan Çeçen'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

AKÇADAĞDER Dernek Genel Başkanı Murat Maskar, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte MASKİ Genel Müdürü Sinan Çeçen’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Genel Başkan Murat Maskar, "Malatya’mızın geleceği için hep birlikte Malatya’mıza hizmet etmeliyiz." dedi. Yeni göreve gelen MASKİ Genel Müdürü Sinan Çeçen ise, "Müdürümüze bizler ve STK’lar destek olmalıyız." ifadelerini kullandı.

AKÇADAĞDER Dernek Genel Başkanı Murat Maskar, "Bizler dernek olarak Malatya’mızın çıkarları için elimizden geldiği kadar yetkililere destek oluruz ve bundan sonra da olacağız. 6 Şubat depremleri Malatya’mıza büyük yıkım ve hasarlar vermiştir. Bizler hep birlik içinde olduğumuzda Malatya’mızı bir an önce ayağa kaldıracağız. Birlikte olmanın olduğu yerde mutlaka başarı da vardır ve olacaktır. Bizler deprem süresince hep sahada olduk. Gece gündüz demeden Malatyalı hemşerilerimizin yanında olduk." şeklinde konuştu.

"6 Şubat depremleri Malatya’mızda büyük yıkım ve hasarlar bırakmıştır. Depremde en çok zarar gören ikinci iller arasındayız. Deprem süresince ulusal basında Malatya’mızın isminin neden geçmediğini hala anlamış değiliz. Malatya’mızı yeniden ayağa kaldırmak için hep birlik içinde olmalıyız. Bizler AKÇADAĞDER olarak her zaman hazır olduğumuzu burada belirtmek isterim." dedi.

Başkan Murat Maskar, "Yeni göreve gelen MASKİ Genel Müdürü Sinan Çeçen ve tüm ekibine hayırlı olmasını yüce Allah’tan diliyorum. Çalışmalarından başarılar diliyorum. İnanıyoruz ki Genel Müdürümüz Sayın Sinan Çeçen ve ekibiyle başarılı olacaklarına inanıyorum. Allah yardımcıları olsun inşallah." ifadelerini kullandı.

MASKİ Genel Müdürü Sinan Çeçen, "Bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı AKÇADAGDER Genel Başkanı Murat Maskar ve yönetim kurulu üyelerine ve yine muhtarlarımıza teşekkür ediyorum." dedi. Genel Müdür Çeçen, "Bizler yeni bir ekip olarak göreve geldik. MASKİ’ye bağlı olan tüm çalışmalarımızı gece gündüz demeden sürdürecek ve hemşerilerimize hizmet edeceğiz. Bizden önceki görev alan arkadaşlarımıza hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

Genel Müdür Çeçen, "Bizler Malatya’mızın alt ve üst yapısını iyi biliyoruz. Malatya’mıza hizmet etmek için tüm ekibimizle birlikte çalışacağız. Bizler Malatyalıyız ve Malatyalı hemşerilerimize hizmet etmek için çalışmalıyız. 6 Şubat depremleri Malatya’mıza büyük hasarlar vermiştir. Malatya’mızı ayağa kaldırmak için hep birlikte çalışmalıyız ve başaracağız. Bu anlamlı ziyaretlerinizden dolayı teşekkür ediyorum." dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN