Vatanseverler Derneğinden Başkan Gürkan'a Ziyaret

Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı ziyaret ettiler.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret ettiler. Alpaslan: Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan göreve geldiği günden bu güne kadar Malatya’mıza büyük projeler ve hizmetler yapmıştır, yapılan bu çalışmalardan ötürü Sayın Başkanımız Selahattin Gürkan beye teşekkür ediyorum.

Alpaslan: Bizler Vatanseverler Derneği olarak bu gün büyükşehir belediye başkanımız sayın Selahattin Gürkan beyi ziyaret ederek, Malatya’mıza yaptıkları hizmetler ve çalışmalarından dolayı teşekkür ettik. Alpaslan, dernek olarak yaptıkları çalışmalar ve yapacakları çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Alpaslan: Vatanseverler derneğimizin kuruluşunda Beş yıl içinde 44 proje hedefledik. Bu projelerimizin bazılarını hayata geçirdik, diğer projelerimizde sırasıyla yapmaya çalışacağız. Dernek çalışmalarımız tam hızıyla devam ediyor. Bazı projelerimizde geç kalmamız Koronavirüs ve yine tüm dünyada yaşanan ekonomik krizlerin Ülkemizde yaşanması engellemiştir. Allah nasip ederse önümüzdeki günler içinde çalışmalarımız kaldığı yerden tam hızıyla devam edecektir.

Alpaslan:  yönetim kurulu üyelerimizle birlikte Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledik. Bu ziyaretimizde bizleri misafir eden Başkanımıza şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum.

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan: Vatanseverler derneği başkanı Ayşe Alpaslan ve yönetim kurulu arkadaşlara bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Göreve geldiğimiz günden bu güne kadar Malatya’mıza çok önemli hizmetler ve projeler yaptık. Önümüzde ki günlerde de Malatya’mıza gereken projeleri ve yatırımları sağlayacağız.

Gürkan: bizler Büyükşehir Belediyesi olarak STK’larımıza önem veriyoruz. STK’larımız bizler için çok önemlidir. Yeter ki STK’larımız Malatya’mıza ve Ülkemize güzel hizmetler, güzel işler yapsınlar bizler her zaman olduğu gibi bu günde yanlarında oluruz. Anlamlı ziyaretlerinden dolayı dernek başkanı Ayşe Alpaslan ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyor dernek çalışmalarında başarılar diliyorum.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN