TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül'den ABYB'ye ziyaret

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül ve beraberindeki heyet Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanlığını ziyaret etti.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Bir dizi ziyaret gerçekleştirmek ve Parti İl binasının açılışını yapmak üzere Malatya'ya gelen (TDP)Genel Başkanı Mustafa Sarıgül ve beraberindeki heyet Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanlığını ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette , "Parti olarak liyakatli, merhametli, ehliyetli kadrolarımızla Türkiye'yi yönetmeye en hazır partilerden bir tanesi biziz’’ifadelerine yer veren Sarıgül, parti olarak halkın içinde bulunduklarını, halkın gündemini, derdini en iyi bilen partilerden biri olduklarını belirtti.

 Türkiye Değişim Partisi olarak eleştirilerin yanında çözüm önerilerini de beraber sunduklarını belirten Sarıgül, "Güzel olana güzel, doğruya doğru diyoruz. Yanlışlığın ve haksızlığında karşısında durmaya devam ediyoruz. İş başına geleceğiz ve ülkemizin sorunlarını siyasi parti farkı gözetmeden saygıyla sevgiyle çözeceğiz. Ülkemize hukukun üstünlüğünü getireceğiz, demokrasi içerisinde ülkemizi yöneteceğiz. Biz TDP olarak çalışacağız, koşacağız Türkiye'nin dört bir tarafını dolaşacağız. Milletimiz bizim görüşlerimize düşüncelerimize sempati duyacak ve o değişimi biz sağlayacağız" dedi.

TDP olarak iş ve aş siyaseti yaptıklarını ve bundan sonra da yapmaya devam edeceklerini ifade eden Sarıgül, "İş ve aş siyasetini bıraktığımız için Malatya gibi bir şehirde, Türkiye gibi bir ülkede işsizliğin olması beni üzüyor. Malatya demek tarım demek, hayvancılık demek, kayısı demek. Siz kayısıya bakarsanız kayısı da size bakar. Kayısı aynı zamanda iş olur, aş olur, ocak olur. Kayısı, çocuğun çoluğun torunların da rızkı olur" şeklinde konuştu.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, Başkan Sarıgül ve  beraberindeki heyete ,Dernek bünyesindeki  yayın organları ve çalışmaları hakkında bilgi veren   Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ise, Başkan  Sarıgül ve heyetine ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

 “Partilerin Türkiye’nin meselelerine sahip çıkmaları gerçekten çok önemli bir husus ve adımdır. Bizde bu adımları önemsiyoruz. Tüm partilerde olduğu gibi TDP ’nin çalışmalarını da yakından takip ediyoruz. Basın olarak tüm partilere eşit mesafede olduğumuzu belirtmek  istiyorum. Çıktığınız bu yolda size ve ekibinize başarılar dilerim” dedi.

Sarıgül, daha sonra partisinin il binası açılışını gerçekleştirdi ve  düzenlediği basın toplantısında, TDP olarak yapacakları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Sarıgül, kentte  esnaf ziyaretlerinin  ardından cezaevi önünde basın açıklaması yaparak af çağrısında bulundu.

Sarıgül'e programlarında, Malatya TDP yöneticilerinin yanı sıra, Türkiye Değişim Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hasan Şişli, Genel Başkan Yardımcısı Zeynel Abidin Aktay ,Genel Başkan Yardımcısı  Hüseyin Güzel, Elazığ TDP İl Başkanı Selçuk Bakır,STK Temsilcileri,Basın mensupları ve çok sayıda partili eşlik etti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN