Minik Karateciler Madalya İle Döndüler

17 Temmuz'da Gaziantep İlinde Şehitler Anısına Düzenlenen Minik Yıldızlar Karate Turnuvası'nda İlimizden Katılım Sağlayan 4 Sporcumuz Madalya ile Dönüş Yaptılar.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

17 Temmuz Gaziantep İlinde Şehitler Anısına Düzenlenen Minik Yıldızlar Karate Turnuvası'nda ilimizi temsilen katılım sağlayan, Çelik, Spor Kulübü Öğrencileri başarılara imza atarak ilimize madalya ile dönüş yaptılar.

Çelik Spor Kulübü Antrenörü Mustafa Çelik, basın açıklaması konuşmasında; İlimizi temsilen Türkiye Karate Federasyonu tarafından organize edilen tüm müsabakalara Çelik Spor Kulübü Ailesi olarak katılım sağlayıp başarılı sonuçlar ile şimdiye kadar ilimize madalya ile bütün müsabakalarda dönüş yaptık. Kazanan her zaman Malatya'mız olmuştur.  Bizler Antrenör olarak ilimize hizmet etmenin onurunu ve gururunu yaşıyoruz. 17 Temmuz'da Gaziantep İli'nde düzenlenen müsabakada Çelik Spor Kulübü Öğrencisi Buğra Çelik, birinci Kerem Gülşen, Yağız Özçelik ve Mehmet Yusuf Çelik, sporcularımız üçüncülük madalyası ile ilimize dönüş yaptılar. Antrenörleri olarak minik sporcularımızı kutluyorum.

JSKA (JAPON SHOTOKAN KARATE ASSOCATION ) Malatya İl Temsilcisi, antrenör ve Milli Hakem Muhammet Kemal Gülşen, konuşmasında; Başta Çelik Spor Kulübü Antrenörleri olmak üzere Gaziantep İli'nde madalya kazanan tüm sporcularımızı canı gönülden tebrik ediyorum. Bu başarı ilimizin başarısıdır. Her geçen gün ilimizin Karate'si başarılara imza atmaktadır. Bizler dün olduğu gibi bugün de Kulüplerimizin ve Sporcularımızın yanındayız. Her şey güzelim Malatya'mız için.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN