MHP Malatya İl Teşkilatından Protokol Ziyaretleri
MHP Malatya İl Teşkilatından Protokol Ziyaretleri
MHP Malatya İl Başkanı Turgay Şengönül, MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu ve beraberindeki heyet, Malatya Valisi Seddar Yavuz’u makamında ziyaret etti.
Ziyarette İl Başkan Yardımcıları, Battalgazi ve Yeşilyurt İlçe Başkanları ile Kamu-SEN İl Başkanı da hazır bulundu. Heyet, Vali Yavuz’a misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederken, Malatya’da yürütülen çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.
Programın devamında Cumhur İttifakı Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er ile gerçekleştirilen görüşmenin ardından heyet, Yeni Nesil Şehir Kütüphanesi’ni ziyaret etti. 7/24 hizmet verecek şekilde planlanan ve bölgenin en büyük kütüphanelerinden biri olma özelliği taşıyan yatırımın Malatya’nın eğitim ve kültür hayatına önemli katkı sunacağı ifade edildi.
Heyet ayrıca Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın’ı da ziyaret ederek yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı ve başarı dileklerinde bulundu.
Ziyaretler karşılıklı iyi niyet ve teşekkür mesajlarıyla sona erdi.
Bakmadan Geçme