Melike ve Kerem Kardeşler, Seminerin Gözdesi Oldular

Melike ve Kerem Gülşen, Hatay İlinde düzenlenen Karate - do Dan Seminerin Gözdesi Oldular.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Hatay İlinde 06-18 Haziran 2021 yılının, Haziran ayının döneminin sınav ve eğitim seminerinde, miniklerde tek seminere katılan, Minik kardeşler, Melike ve Kerem Gülşen, Seminerin Gözdesi oldular. Yaşları küçük olmasına rağmen her geçen gün kendilerini geliştirip başarılara imza atan Gülşen, kardeşler. Hatay ilinde düzenlenen Dan Seminerinin sevimli kahramanları oldular.

Malatya’da karatenin göz bebeği olan Gülşen kardeşler, gittikleri maçlarda ve seminerlerde başarıları konuşuluyor iken,  Hatay İlinde 06-18 Haziran 2021 tarihleri arasın da düzenlenen karate Seminerin de Antrenmanları severek yapan ve kendilerini karate de sürekli yeni tekniklerle güncelleyen, Melike ve Kerem Gülşen, Kardeşler karate dalında başarıdan başarıya koşuyorlar.  

 Başarı başarı getirir, Başarılı olmak içinde çok tekrar yaparak çok çalışmak gerekir, Düşüncesi ile hedeflerinde ilerlemeye emek sarf eden Gülşen, kardeşler, gittikleri ilerde, sergiledikleri özverili ve disiplinli çalışmalarıyla tüm seminerin gözdesi olmayı başaran Minik Gülşen, Kardeşler,  Malatya Karatesinin en güzel reklamını ve tanıtımını yapmış oldukları teknik ve takdirle gözler önüne sergiliyorlar. Bülten

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN