- Haberler
- Güncel
- Maldia Ortak Akıl ve İrade Derneği Mayıs Ayı Yönetim Kurulu Toplantısını Gerçekleştirdi
Maldia Ortak Akıl ve İrade Derneği Mayıs Ayı Yönetim Kurulu Toplantısını Gerçekleştirdi
Maldia Ortak Akıl ve İrade Derneği Mayıs Ayı Yönetim Kurulu Toplantısını Gerçekleştirdi
Maldia Ortak Akıl ve İrade Derneği, Mayıs ayı yönetim kurulu toplantısını yönetim kurulu üyelerinden Mehmet Özcan’ın işletmeciliğini yaptığı “Tavatır”da gerçekleştirdi.
Toplantıda, derneğin yürüttüğü çalışmalar ile Malatya’ya yönelik sosyal, kültürel ve yerel kalkınma odaklı projeler ele alındı. Yönetim kurulu üyeleri, şehir için sürdürülen faaliyetler hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunarak çeşitli başlıklarda istişarelerde bulundu.
Dernek yönetimi, toplantının “ortak akıl ve dayanışma kültürü” çerçevesinde verimli geçtiğini belirterek, kurumsal işleyişin güçlendirilmesine yönelik değerlendirmelerde bulundu. Toplantıya çeşitli nedenlerle katılamayan yönetim kurulu üyelerinin ise selam ve destek mesajlarının iletildiği ifade edildi.
Programın ev sahipliğini yapan Mehmet Özcan’ın işletmesi “Tavatır”da gerçekleştirilen buluşma, samimi bir atmosferde gerçekleşti. Katılımcılar, yerel işletmelerin sosyal ve kurumsal buluşmalara katkısına dikkat çekti.
Mehmet Özcan’a ev sahipliği için teşekkür edilirken, toplantının sonunda yapılan değerlendirmede çalışmaların daha koordineli şekilde sürdürülmesi gerektiği vurgulandı.
Toplantı sonrası açıklama yapan Asuman Sarıtaç, birlik ve beraberlik mesajı vererek, “Birlikte düşünmeye, birlikte üretmeye ve Malatya için çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Dernek yönetimi, Malatya’nın sosyal ve kurumsal gelişimine katkı sunacak çalışmaların artarak devam edeceğini belirterek, yeni dönem projeleri için hazırlıkların sürdüğünü kaydetti.
Bakmadan Geçme