Malatya Karatesinde, Birlik ve Beraberlik Seminerleri

Malatyalı değerli hocamız Malatya'ya gönül vermiş iş adamı İbrahim İNCE'den Birlik ve Beraberlik semineri Altın adamlar spor kulübünde gerçekleştirdi.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Malatya Karatesi bir çatı altında buluşmaya devam ediyor. Ortaklaşa alınan karar ile ilimiz Altın adamlar spor kulübünde karatenin gelişmesi ve ilerlemesi için İstanbul’dan davet edilen, Karateci, İbrahim İNCE Malatyalı gençlerimize taktik ve teknik, olmak üzere tüm bilgilerini ve  karatede yapılan  son güncel değişimleri aktardı.

İbrahim İNCE yaptığı açıklamada, Malatyalı olmak bir ayrıcalıktır dedi. Kendi Memleketimde, seminer vermenin, beni çok mutlu ettiği ifade ederek bu tür seminerlerin pandemi sürecinde sosyal mesafe kurallarına uyularak, guruplar halinde yapılmasını tavsiye eden, İNCE bugün biz  Altın Adamlar spor kulübünde ilk olarak, çocuk gurubuna sosyal mesafeye uyarak, kişi sayısına göre öğrenci aldık.  Kısada olsa bu tür seminerlerin karateye çok faydası olacağını ve en önemlisi bu zor günlerde birlik ve beraberlik herkesin bir arada olması canla başla karateye emek vermeleri beni onurlandır’dı ve mutlu etti dedi.

Ev sahipliğini yapan Altın Adamlar Spor kulübü antrenörü, Sedat TURGUT açıklamasında, Başta  Malatya basın mensupları olmak üzere, seminere gelip bizleri onurlandıran,  İbrahim İNCE’ye ve tüm katılımcılara teşekkürlerini ifade ederek, Malatya karatesinin gelişimi ve ilerlemesi için bizlere ne görev düşüyorsa her zaman elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Birlik ve beraberlikten güçlülük doğar dedi.

Seminer programı Sertifika takdimi, ile son buldu

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN