Malatya İdmanyurduspordan Transfer Atağı

Malatya İdmanyurduspordan transfer çalışmalarını hızlandırdı. TFF Tarafından bal liglerin başlaması için gereken bilgileri verirken, Bal liginden Malatya İdmanyurduspor transfer çalışmalarını hızlandırdı.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Malatya İdmanyurduspor Klüp Başkanı Mehmet Gündüz, Bal liglerin başlaması nedeniyle bizlerde transfer çalışmalarımıza başladık. Şu anda yeni transferlerimizde; 
Ali Emre Duman 1998 Ankara Doğumlu futbola Osmanlı Spor kulübünde başladı, sırasıyla Çarşamba, Serhat Ardahan, Burdur Bucak Oğuzhanspor, Kahta 02 ve son olarak 3. ligde Arnavutköy Formasını giymiştir. Yeni transferi etiğimiz Futbolcu kardeşimiz Ali Emre Duman'a kazasız sakatsız bir sezon diliyoruz ve inşallah başarılı olur dedi.
Serkan Koçaslan G.Antep Doğumlu futbola Gaziantep Tedaş Sporda başladı, sırasıyla Gaziantepspor, Şehit Kamil Bld Spor, Maraş Dumlupınar, Malatya İnönü, 11 Nisan Spor, Siverek Bld. Spor ve son olarak Bartın Spor Formasını giydi... Futbolcumuz Serkan Koçaslan'a kazasız sakatsız bir sezon diliyoruz...

Malatya İdmanyurduspor Kulüp Başkanı Mehmet Gündüz,2020 ve 2021 sezonun geç başlaması tüm kulüpleri ve bizim kulübümüz için sıkıntılı olmuştur. Tabi ki bu sıkıntılar ise tüm dünyadan yaşanan koronavirüsdür. İnşallah bu sıkıntılı günler geride kalacaktır dedi.
 Bizler Ülke olarak bu sıkıntılarda kurtulmak içinde MASKE VE MESAFE Kurallarına mutlaka uymalıyız dedi. İnşallah bal liglerinin başlaması bizleri ve futbolcu kardeşlerimizi sevindirmiştir. Başkan Günduz, Bal liglerin sağlıklı bir ortamda oynanması ve sakatlıkların olmamasını diliyoruz. Tüm bal liglerin başlaması nedeniyle sağlıklı bir sezon diliyorum ve tüm kulüplere başarılar diliyorum dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN