Malatya Aikidosu'nda Yeni Antrenör Olan, Muhammet Kemal GÜLŞEN Göreve Hazır

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Türkiye Wushu Kung-fu Federasyonu  tarafından 23-28 MAYIS 2023 Tarihleri arasında Ankara İli'nde düzenlenen Aikido 1. Kademe Antrenörlük Kursu Ankara Yenimahalle İlçe Spor Müdürlüğü MacunköySpor Kompleksi'nde gerçekleştirildi.

 

Türkiye Wushu Kung-fu Federasyonu  tarafından 23-28 MAYIS 2023 Tarihleri arasında Ankara İli'nde düzenlenen Aikido 1. Kademe Antrenörlük  Sınavı'nda İlimizden katılan, Türkiye Wushu Kung-fu  Federasyonu, Malatya Aikido sorumlusu ve aynı zamanda Türkiye ( Japon Shotokan Karate Assocation) Türkiye Malatya Temsilcisi Muhammet Kemal GÜLŞEN 1. Kademe Antrenörlük Sınavı'nı başarıyla tamamlayıp İlimizin Aikido Branşı'nda genç Antrenörler Listesi'ne ismini yazdırdı.

 

Konu ile ilgili basın açıklaması yapan Antrenör Muhammet Kemal GÜLŞEN; bizler Ülkemize ve İlimize hizmet etmenin her zaman onurunu ve gururunu yaşadık. Çıkmış olduğumuz bu gönül yolunda bizlerin her zaman destekçisi olan Türkiye Wushu Kung-fu  Federasyonu Aikido Başkanı TanserKILIÇ, Eğitim sorumlusu Nuh DOĞUTEPE,  yıllarca bizlere emek veren bugünlere gelmemize vesile olan Serdar GÖKÇE ve Erol ERTAŞ ,Malatya WushuKung-Fu il Temsilcimiz Malik DİNÇ hocalarıma emeklerinden ötürü çok teşekkür ederim.

Her zaman olduğu gibi bugünde kazanan Malatyamızolmuştur. Allah nasip kısmet ederse bundan sonraki kariyer hayatımızda Aikido Branşı'nda İlimize değer katıp elit ve kaliteli sporcular yetiştirmeye devam edeceğiz. 

 

Malatya'daki başarılarımıza katkıda bulunan bizlerin en büyük  destekçisi olan siz birbirinden değerli Basın Mensupları'na her şey için çok teşekkür ederim. işimiz aşkımız ve de sevdamız sloganı ile spor faaliyetlerine ve hizmete hep beraber devam edeceğiz.Dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN