Karete  Sporumuz Zoom Programında Canlı Yayın'da

Türkiye Karate federasyonu İstanbul federasyon sorumlusu...

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Türkiye Karate federasyonu İstanbul federasyon sorumlusu 5. Dan 3. Kademe Sensei Muhammed Fahri Saraç’dan ONLİNE Karate Semineri.

 Türkiye Karate federasyonu İstanbul federasyon sorumlusu 5. Dan 3. Kademe Sensei Muhammed Fahri Saraç’dan Malatya Karate ONLİNE Gelişim Semineri her Pazar günü saat: 19:00 da zoom programı üzerinden,  verilecektir. Tüm Malatya Karate antrenörleri hakemleri ve öğrencileri seminere davetlidir.

Türkiye karate federasyonu bağlı www.malatyakarate.com haber sitesinin organize ettiği, Karate federasyonun herkes tarafından sevilen saygı duyulan, hocası, Sensei Muhammet Fahri SARAÇ bu hafta sonu Malatyalı karatecilerin evlerine uzaktan ONLİNE ile misafir olacaktır. Yıllarca bir çok alanda emek vermiş kendini yetiştirmiş ve Malatyalılara her zaman gönül kapısını açıp tüm bilgi ve birikimlerini paylaşmış olan, Saraç pandemi döneminde karateci çocukların,  teknik taktik ve savunma konusunda gelişmeleri için , , Kata, teknikleri ve geçişler üzerine bire bir soru cevapla şeklinde,  zoom programında canlı yayın da en güncel bilgilerini Malatyalı Karatecilere aktaracaktır.

Canlı yayına Katılabilmek için zoom programından; Caner Aygören is inviting you to a scheduled Zoom meeting.

Join Zoom Meeting

https://us05web.zoom.us/j/5065159441?pwd=QU5Zem9DTG9HNUZmVGtGSnNXbEJzZz09

Meeting ID: 506 515 9441

Passcode: karate

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN