İYİ Partili Sarıtaç, Ekonomide Kurtuluş İYİ 'd

Eğitimci İş Kadını Asuman Sarıtaç, Malatya sanayisi ve ticaretinin İYİ Parti çözümleri ile daha da güçleneceğini söyledi. Sarıtaç,' Ekonomide Kurtuluş Planımızın ilk aşamasını oluşturan İstikrar ve Kapsayıcı Büyüme Eylem Planı ile Malatya'da sanayi ve ticaret şahlanacak' dedi.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Eğitimci İş Kadını Asuman Sarıtaç, Malatya sanayisi ve ticaretinin İYİ Parti çözümleri ile daha da güçleneceğini söyledi. Sarıtaç,” Ekonomide Kurtuluş Planımızın ilk aşamasını oluşturan İstikrar ve Kapsayıcı Büyüme Eylem Planı ile Malatya’da sanayi ve ticaret şahlanacak” dedi.

İYİ Partili Asuman Sarıtaç, kent genelinde sürdürdüğü ziyaretleri kapsamında Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak istişarelerde bulundu.

Sarıtaç’ın ziyaretinden dolayı memnuniyetini ifade eden MTSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, ”İş Kadını ve Eğitimci Asuman Sarıtaç'a odamızı ziyaretleri için teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.” Dedi.

İYİ Partili Sarıtaç ise,” Büyük bir oy oranı ile yeniden Başkanlığa gelen Oğuzhan Ata Başkanımıza hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak için buradayız. Malatya esnafının, sanayicisinin ve ticaretinin siyasetten sıyrıldığını ve bağımsız bir şekilde sürdürüldüğünü geçtiğimiz Oda seçimlerinde gördük. Oğuzhan başkanımızın yeni dönemde de başarılı çalışmalarına yenilerini ekleyeceğine inanıyoruz.” Diye konuştu.

Sanayi ve Ticarette yaşanan sorunların İYİ Parti ile ortadan kalkacağını ifade eden Sarıtaç, ”Ekonominin siyasi diktenin elinde tutulmaması gerektiği, ticaret ve sanayicinin önünde bulunan büyük engellerin kaldırılması durumunda güçlü bir ekonomik kalkınmanın yaşanabileceğini biliyoruz. Genel Başkanımız Meral Akşener hanımefendinin ilan ettiği Ekonomide Kurtuluş Planımızın ilk aşamasını oluşturan İstikrar ve Kapsayıcı Büyüme Eylem Planı ile bu sorunların kesin bir şekilde sona ereceğinin farkındayız. Ülkemizi hızla istikrara kavuşturmak için atacağımız adımları ve ülkemizde uzun zamandır eksikliğini derinden hissettiğimiz kapsayıcı büyümeyi İYİ Parti olarak nasıl sağlayacağımızın yol haritasını, milletimiz ile paylaştık. Atatürk'ümüzün büyük vizyonu ışığında; zengin, güçlü ve mutlu bir Türkiye'yi milletimizle omuz omuza inşa etmek için çıktığımız bu kutlu yolun, önemli bir kilometre taşı olan Ekonomide Kurtuluş Planımızın, milletimize ve memleketimize hayırlı olmasını diliyoruz.” Dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN