Güncel

Güncel Haberleri

Şehit Hamid Fendoğlu  (Hamido) Mezarı Başında Anıldı

Malatya Belediye Başkanı iken 17 Nisan 1978'de postayla gönderilen bombalı paketi evinde açarken, gelini ve 2 torunuyla birlikte katledilen Hamit Fendoğlu (Hamido), şehadetinin 46. yıldönümünde mezarı başında anıldı.

Büyükşehir Belediyesi Iıı. Dönem İlk Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

Büyükşehir Belediye Meclisi, 31 Mart Yerel Seçimlerinden sonra ilk toplantısını Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er Başkanlığında, 16 Nisan 2024 Salı günü Saat 14.00’de Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirdi.

TURGUT ÖZAL......

VEFAT VE BAŞSAĞLIĞI

Merhum Cebrail Taştan, İstanbul’dan Malatya’ya Bayram tatiline gelirken, Kayseri Pınarbaşı’nda seyir halinde Arkadan süratli bir şekilde gelen otomobilin arkadan çarpması sonucu hayatını kaybetmiştir.

Başkan Dağ'dan Özal Ve Hamido İçin Yıldönümü Mesajı

Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Malatya'nın Yetiştirdiği Değerli Büyük Devlet Adamlarından 8’nci Cumhurbaşkanımız Merhum Turgut Özal Ve Yine Malaryamızın Değerlerinden Malatya Belediyesi Eski Başkanlarından Ve Milletvekillerinden Merhum Hamit Fendoğlu'nun ölüm yıldönümü nedeniyle  bir  mesajı Yayımladı.

Başkan Er, Özal Köklü Değişimlere Öncülük Etmiştir

Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, merhum Cumhurbaşkanı hemşehrimiz Turgut Özal ile bombalı bir suikast sonucu hayatını kaybeden Malatya eski Belediye Başkanlarından ve Malatya eski Milletvekili Hamit Fendoğlu'nun ölüm yıldönümü dolayısıyla başsağlığı mesajı yayınladı.

Keskin’den Özal ve Hamido Mesajı

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ı vefatının 31. Yıldönümünde, Eski Malatya Belediye Başkanı Hamid Fendoğlu'nu bombalı suikast sonucu katledilişinin 46. Yıldönümünde rahmet ve minnetle andıklarını bildirdi.

Başkan Taşkın’dan Özal Ve Hamido İçin Anma Mesajı

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, Malatya'nın yetiştirdiği değerli devlet adamlarından 8’nci Cumhurbaşkanı merhum Turgut Özal ve Malatya Belediyesi eski Başkanlarından ve milletvekillerinden merhum Hamit Fendoğlu'nun ölüm yıl dönümünde taziye mesajı yayımladı.

Başkan Özcan’dan Özal Ve Hamido Anma Mesajı

Malatya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Özcan, hemşerimiz 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal ve Hamit Fendoğlu’nun ölüm yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Saadet Partisi Malatya İl Başkanlığı Geleneksel Bayram Buluşması

Buluşmada konuşma yapan Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Mustafa CANBAY, birlik beraberlik ve kardeşlik vurgusu yaptı.

Prof.Dr. Demirtaş İtibar Etmeyin

06 Şubat 2023 depremlerinden sonra her gün, yeni bir felaket senaryosu yazan ,eğitimi, kariyeri belli olmayan, deyim yerindeyse "Deprem Profesörleri “yumurtadan çıkar gibi çoğalmaya başladı.

Toplam 16068 haber.