Güncel

Güncel Haberleri

Siyasetçi-Eğitimci-Yazar Asuman Sarıtaç, Çocuk Kitaplarını İmzaladı

Malatya'nın tanınmış simalarından Siyasetçi-Eğitimci-Yazar Asuman Sarıtaç, çocuk kitaplarını imzaladı.

ELAZIĞ

Hanife Yazıcı’dan Darende İlçesine Ziyaret

Vali Ersin Yazıcı’nın eşi Hanımefendi Hanife Yazıcı, Darende Kaymakamı Şeref Gülyer ve beraberindeki heyet vatanımız uğruna canlarını feda eden kahraman şehitlerimizin değerli ailelerini ziyaret etti.

Turistik Diyarbakır Ekspresi İlk Seferine Uğurlandı

Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı Uraloğlu: “Turistik Diyarbakır Ekspresi’nin Uzunluğu 1.051 Kilometre Olacak”

MHP Heyetinden Başkan Er’e Ziyaret

Başkan Er, “Depremin oluşturduğu ortam nedeniyle sıkıntılı bir süreç geçiriyoruz ama hiçbir zaman yeis ve panik içerisinde değiliz. Allah’ın izniyle bu sıkıntılı süreçlerin üstesinde geleceğiz” dedi.

Malatya Kent Konseyi ‘Hamit Fendoğlu' Anısına Program Düzenledi

Malatya Belediye Başkanı iken 17 Nisan 1978'de postayla gönderilen bombalı paketi evinde açarken, gelini Hanife, torunları Bozkurt ve Mehmet Kürşat ile birlikte katledilen Hamit Fendoğlu (Hamido) için şehit edilişinin 46. yıldönümünde Malatya Kent Konseyi'nde program düzenlendi.

Başkan Budan, Dernek Çalışmalarımız Devam Ediyor

HİMYAÇDER Genel Başkanı Ayşe Ece Budan, Dernek çalışmalar hakkında bilgiler verirken, Dernek 20204 yılında yapılacak bazı çalışmalarımızın ve yine çok önemli projelerimizin olduğundan dolayı ve çalışmalar hakkında, Dernek Genel Başkan Yardımcısı Zeki Dağ’la bir araya gelerek istişarelerde bulundular.

Hanife Yazıcı, Endemik Bitki Türü Dikim Etkinliğine Katıldı

Hanımefendi Hanife Yazıcı ve beraberindeki heyet, Şehit Murat Doğru İlköğretim okulu ilkokul öğrencileri ile birlikte Milli Parklar İl Müdürlüğü tarafından Beydağı Tabiat Parkı Kampüsünde düzenlenen endemik bitki türü dikim etkinliğine katıldı.

Büyükşehir Belediye Meclisi Nisan Toplantısı Sona Erdi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Nisan Ayı Meclisi’nin II. Birleşimi, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er Başkanlığında, 19 Nisan 2024 Cuma günü saat 15.00’te Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleşti.

Başkan Taşkın: Kaybedecek Vaktimiz Yok

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, sosyal konutların yapımına devam edildiği inşaat alanında incelemelerde bulundu.

 Turizim Haftası Başlıyor

15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan Turizm Haftası etkinlikleri çerçevesinde Malatya’nın Darende ilçesine gezi yapıldı. Gezinin ardından Darende konulu bir sunum yapıldı.

Malatya Turgut Özal Üniversitesinde “Turgut Özallı Yıllar” Konferansı Düzenlendi

Malatya Turgut Özal Üniversitesinde 8. Cumhurbaşkanımız merhum Turgut Özal’ın 31. ölüm yıldönümü nedeniyle Eski TBMM Başkanı Cemil Çiçek’in konuşmacı olduğu “Turgut Özallı Yıllar” konferansı düzenlendi.

Mutluluk Ve Başarının Sırrı; Psikolojik Sağlamlık

Hayatta çeşitli risk ya da zorluklarla karşılaşıldığında, zorlu yaşam olayları ile baş etme ve sağlıklı uyum gösterme psikolojik sağlamlığı gündeme getiriyor. Aile Danışmanı Ebru Özer Özkul, psikolojik sağlamlıkla ilgili bilgi verdi.

Hanife Yazıcı, Aile Ziyaretlerini Sürdürüyor

Her fırsatta aileleri evlerinde ziyaret ederek, hal ve hatırlarını soran Hanımefendi Hanife Yazıcı ve beraberindeki heyet, bugün de Yeşilyurt ve Battalgazi ilçesinde ikamet eden ailelere ziyarette bulundu.

Engelsiz Yaşam Merkezi Öğrencileri Şehitliği Ziyaret Etti

Battalgazi Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi öğrencileri Şehitler Haftası dolayısıyla şehitliği ziyaret etti.

Başkan Yalçın, Özal Ve Hamido İçin Ölüm Yıldönümünden Dolayı Mesaj Yayınladı

Genç Partisi Malatya İl Başkanı Ahmet Turan Yalçın,  Malatya'nın Yetiştirdiği Değerli Büyük Devlet Adamlarından 8’nci Cumhurbaşkanımız Merhum Turgut Özal Ve Yine Malaryamızın Değerlerinden Malatya Belediyesi Eski Başkanlarından Ve Milletvekillerinden Merhum Hamit Fendoğlu'nun ölüm yıldönümü nedeniyle bir mesajı Yayımladı.

Vali Ersin Yazıcı’dan 8.Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ı Anma Mesajı

Türkiye Cumhuriyeti’nin 8. Cumhurbaşkanı merhum Turgut Özal’ı aramızdan ayrılışının 31. yıl dönümünde rahmet ve minnetle yad ediyoruz.

Toplam 16052 haber.