Genç Parti Malatya İl Başkanlığına Yalçın Atandı

Malatya il teşkilatında değişikliğe giden Genç Parti, Malatya'nın tanınmış simalarından olan iş insanı Ahmet Turan Yalçın'ı il başkanı olarak atadı.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Yeniden yapılanma çalışmalarına başlayan Genç Parti, yurt çapında il başkanlığı atamalarına hız verdi.

Malatya il teşkilatında değişikliğe giden Genç Parti, Malatya’nın tanınmış simalarından olan iş insanı Ahmet Turan Yalçın’ı il başkanı olarak atadı.

Atama sonrası bir açıklama yapan Ahmet Turan Yalçın” Genelbaşkanımız Sayın Cem Uzan öncülüğünde Türkiye’nin içinde bulunduğu mevcut sıkıntıları çözüme kavuşturacak güçlü bir kadroyla seçime hazırız “dedi.

Mevcut hükümetin ülkenin her geçen gün büyüyen sorunları karşısında çözümsüz kaldığının altını çizen Başkan Yalçın,muhalefetin de çözüm noktasında her hangi bir çözüm sunmadığını ifade etti.  Önümüzdeki genel seçime şimdiden hazır olduklarını söyleyen başkan Yalçın “ ülkenin sorunlaır belli,yolsuzluk,ihalelere fesat karıştırma,adam kayırma,işsizlik ,ekonomik sorun ve terör eylemleri almış başını gidiyor. Belliki mevcut hükümet artık bu sorunlar karşısında yetersiz kalıyor,çözüm noktasında artık çaresiz kalmış,tıkanmış durumda. Bizler ülkenin sorunlarını yakından takip eden,çözüm üreten,kısa sürede sorunların büyük kısmını çözüme ulaştıracak güçlü bir kadroyla seçime hazırız “ dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN