Doğunun En Başarılı İli Malatya Oldu

Sakarya Zaferi 100. Yıl Anısına Minikler-Yıldızlar Muaythai Türkiye Şampiyonası 18-22 Ağustos 2021 tarihlerinde Ankara'nın Polatlı ilçesinde yapıldı.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Yaklaşık 50 ilden 750 sporcu olmak üzere Antrenör, hakem, yönetici toplam 1250 kişi katılım sağladı.

Türkiye Muaythai Milli Takım Antrenörü ve Aynı zamanda Malatya Gençlik Federasyonu Başkanı Ramazan Yavuz Türkiye Muaythai Şampiyonasıyla ilgili şu ifadelerde bulundu; ‘’Sakarya Zaferi 100. Yıl Anısına Minikler-Yıldızlar Türkiye Muaythai Şampiyonası Ankara’nın Polatlı ilçesinde yapıldı. Pandemi nedeniyle zor şartlarda çalışmalar yaptık. Tabii ki Malatya Kafilemizde tecrübeli ve Türkiye şampiyonalarında derece yapmış sporcularımız bulunmaktaydı. Aynı zamanda çalışmalarıyla kısa sürede eksiklerini tamamlayan yetenekli sporcular ile bu şampiyonaya katılım sağladık.

Malatya Muaythai Kafilemizde 1 idareci 2 Antrenör ve 12 sporcu ile Türkiye Muaythai Şampiyonasına katılım sağladık. Şampiyonada 1 Birinci 2 ikinci ve 3 üçüncü ile toplam 6 sporcumuz Türkiye Muaythai şampiyonasında derece yaptı. Doğun Anadolu Bölgesi olarak en çok madalya alan ve en başarılı il olarak tarihe geçtik. Bu başarılardan dolayı tüm emek veren herkese teşekkür ederim.

Özellikle sporcularımızın Ailelerine minnettarız. Zor şartlarda çocuklarını müsabakalara gönderip destek verdiklerinden dolayı ayrıca teşekkür ederiz.

Daha güçlü bir Malatya için hep birlikte el ele omuz omuza geleceğe emin adımlarla ilerlemek tek hedefimizdir. Dedi.’’Bülten

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN