Doğu Anadolu'da ilk kez Malatya İlin de Aikido Dan Sınavı Yapıldı

Türkiye Wushu Kung-Fu Federasyonu Aikido Branşında 8-9 EKİM 2022 tarihleri arasın da Doğu Andolu bölgesin de ilk kez malatya  İlimizde Dan Sınavı gerçekleştiridi.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Türkiye Wushu Kung-Fu Federasyonu Aikido Branşında 8-9 EKİM 2022 tarihleri arasın da Doğu Andolu bölgesin de ilk kez malatya  İlimizde Dan Sınavı gerçekleştiridi. Dan sınavına Başta ilimiz kursiyerleri olmak üzere farklı illerden kursiyerlerin katılımı ile gerçekleştirildi.

Türkiye Wushu Kung-Fu Federasyonu Malatya il temsilcisi Malik DİNÇ konuşmasın da İlimizde ilk kez Wushu Kung-Fu Federasyonu AİKİDO kursunu gerçekleştirmenin gurunu ve onurunu yaşıyoruz. İl temsilciliğimize geldiğimiz günden belli Malatyamıza sportif anlamda çok değer Kattık. bu da bizleri onurlandırıyor ve de Gururlandırıyor. her zaman olduğu gibi bugün de hizmette sınır yok diyoruz. bu vesile ile ilimizede ilk kez dan sınavı kursu başlattık. diğer ilerimizden de katılımcı kursiyerler ile iki gün ilimizde kursumuzu gerçekleştirdik. tüm katılımcıları ilimizde ağırlamaktan onur ve gurur duyuyoruz. tüm katılımcılara teşekkür ediyorum dedi.

Türkiye Wushu Kung-Fu Federasyonu Aikido Başkanı Tansel KILIÇ konuşmasın da Malatya Tarihin şehridir.Battalgazi MALKOÇ oğlunun ve Serdarların yurdudur. malatya ilinde olmak bizler için heycan verici aynı zamanda onur vericidir. Bugün Malatya ili büyük bir projeye daha imza attı. Doğu Anadolu bölgesin de ilk kez Malatya  İlin de Dan Sınavı yapıldı. malatya ilindeki yüksek sportif  potansiyel Türkiye Wushu Kung-Fu Federasyonu İl Temsilcisi Hocamız  Sayın Malik DİNÇ'in olduğu görüldü. Aynı zamanda TSK Mensubu hocamız Sayın EROL ERTAŞ'ın ve sempai Sayın Muhammet Kemal GÜLŞEN'nin bu faaliyetin adeta taşıyıcı lokotomatifi olduğu görülmüştür.

Malatya ilin ilk deva gelmemize rahmen bu güzelim şehre hayran kaldım. İnsanı ile şehrin yapısı ile cevrenin mükemmel dokusuyla lezzetli yemekleri ve meşhur kaysısı ile adeta büyülendim. szilerin aracığılıyla  her şey için Malatya gençlik spor il müdürlüğüne katkılarından ve hizmetlerinden ötürü camiiamız adına şükranlarmızı sunarım. 2 gün boyunca bizleri takip eden bsın mensuplarına spora destekeleri bizleri mutlu edip ceseratlendirmiştir.

Buradan Siz basın mensubu arkadaşlarıma müjdeli haber vermek istiyorum. En kısa zamanda 1. ve 3. kademe anrenörlük kursunu malatyaa ilinde Allah nasip kısmet ederse açarak, Daha akademik bilgi seviyesi ile donatılmış teknik ve eğitim seviyeleri yüksek eğitmenler yetiştirerek, bölgeye nitelikli spor adamı yatırımı yapmayı hedeflemekteyiz.

amacımız doğu anadlu bölgesini üst seviyelere çıkarmayı beyan eder şimdien kademe kursunun ilimize hayırlı ve uğurlu olmasını temennli ederim. tüm malatya halkına sevgi ve selamlarımızı sunarım.

Aikido Teknik Kurul Başkanı Burhan MOCU Konuşmasında Malatya İline ilk kez gelemize rağmen çok keyfi aldık dop dolu iki gün boyunca aikido teknik taktik çalışmalar yaparak, dan sınavımızı gerçekleştirdik. Malatya iline Aikido branşında bundan sonra teknik kurul olarak daha çok teknik anlamda yükleme ve gelişim seminerleri düzenleyerek Malatya Aikidosunu en seviyelere çıkarmak için elimizden gelenin en iyisini yapma gayreti içinde olacağız. her şey için güzelim malatya iline çok teşekkür ederim dedi.

Malatya Aikido sorumlusu Muhammet Kemal GÜLŞEN ilimizde bir birinden değerli hocalarımız ağırlamaktan çok mutlu olduklarını ifade ederek Başta Türkiye Wushu Kung-Fu Federasyonu Başkanı Zeki Akıncı, Aikido Başkanı Tansel Kılıç ve Aikido Teknik Kurul Başkanı Burhan Mocu Hocalarıma desteklerinden ötürü çok teşekkür ederim. Hocalarımız bizleri onurlandırdı ve gıururlandırdı. Allahın izni ile bundan sonra İl Temsilcimiz ile beraber Malatya da üniversiteler başata olmak üzere bir çok alanda aikidonun gelişimi için elimizden gelenin en iyisini yapmayı hedefliyoruz. Herşey GÜzelim ilimiz Malatyamız için.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN