Büyük Birlik Partisi'nden Öğrencilere Destek

Büyük Birlik Partisi Malatya İl, İlçe ve Kadın Kolları öğrencilere büyük moral desteği verdiler. Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanı Abdulvahap Karaman parti olarak her zaman vatandaşlarımızın yanındayız.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Büyük Birlik Partisi Malatya İl, İlçe ve Kadın Kolları öğrencilere büyük moral desteği verdiler. Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanı Abdulvahap Karaman; parti olarak her zaman vatandaşlarımızın yanındayız. Başkan karaman, bugün öğrenci kardeşlerimizin yanında olduk bundan sonra da yanlarında olmaya devam edeceğiz, bu çocuklar bizim çocuklarımızdır, hep birlikte çocuklarımıza sahip çıkmalıyız, çocuklarımız bizim geleceğimizin teminatıdır.

Karaman; İl Yönetim Kurulumuz, Kadın Kollarımız, İlçe yönetimimiz ile birlikte Taştepe mahallesinde bulunan 100. Yıl İmam Hatip Ortaokulu ve Anaokulunda okuyan öğrenci kardeşlerimize destek olmak maksatlı etkinlikler ve kırtasiye yardımlarında bulunduk. Bu tür çalışmalar bizleri sevindiriyor ve güç veriyor. Çalışmalarımız ve hizmetlerimiz devam edecektir yeter ki bizler hep birlik içinde olalım.

Büyük Birlik Partisi Olarak bizler her zaman Malatya’mızın sorunlarını her platform da dile getiriyoruz ve getirmeye devam edeceğiz. Bu arada İlimizde bulunan okullarımıza sahip çıkmak için elimizden gelen tüm imkânları kullanarak öğrencilerimize sahip çıkacağız. Okullarımızda ki öğrenci kardeşlerimize moral ve destek olmak için Parti olarak Taştepe Mahallesinde bulunan 100. Yıl İmam Hatip Ortaokulu ve Anaokulunda öğrenim gören öğrenci kardeşlerimize moral ve motivasyon için Hacivat-Karagöz oyunu, kukla gösterisi yapılıp, öğrencilerimize kırtasiye desteği ile hediyeler verdik.

Karaman: partimiz tarafından yapılan bu güzel çalışmalarını takdir ediyorum. Partimiz tarafından yapılan faaliyette emeği geçen başta parti yönetici kardeşlerime, okul yönetimine, Taştepe Mahalle Muhtarımıza, öğrenci kardeşlerimizin alilerine şahsım ve partim adına teşekkür ediyorum.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN