Beylerderesi Viyadüğü ile Çöşnük Kavşağı Arasında Yol Çalışması Başlıyor
Malatya'da, ağır kış koşulları ve ağır tonajlı araçların yoğun kullanımı nedeniyle çevreyolu (D300) yan yollarında meydana gelen bozulmaların giderilmesi amacıyla çalışma başlatılıyor.
Malatya’da, ağır kış koşulları ve ağır tonajlı araçların yoğun kullanımı nedeniyle çevreyolu (D300) yan yollarında meydana gelen bozulmaların giderilmesi amacıyla çalışma başlatılıyor.
Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülecek çalışmalar kapsamında, Beylerderesi Viyadüğü ile Çöşnük Kavşağı arasındaki güzergâhta iyileştirme ve yenileme çalışmaları gerçekleştirilecek.
Çalışmaların ilk etabının 07-15 Nisan tarihleri arasında İstasyon, Sanayi ve Emeksiz kavşakları arasında yapılmasının planlandığı bildirildi. Bu süreçte trafik akışının kontrollü şekilde sağlanacağı belirtilirken, sürücülerden trafik işaret ve işaretçilerine uymaları istendi.
Yetkililer, mevcut çalışmaların tamamlanmasının ardından diğer etaplarla ilgili kamuoyunun bilgilendirileceğini ifade ederek, vatandaşlara sabır ve anlayışları için teşekkür etti.
Bakmadan Geçme