BBP Kadın Kolları Genel Başkanı Keskin'den Malatya'ya Ziyaret

Büyük Birlik Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Dilek Keskin, İstişare Toplantısı İçin Malatya'yı Ziyaret Etti. Başkan Dilek Keskin, Malatya İl Yönetimi ve Kadın Kolları Tarafından Düzenlenen İstişare Toplantısı İçin Malatya'da Bazı Ziyaretlerde Bulundu.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Büyük Birlik Partisi Malatya İl ve Kadın Kolları Başkanlığı Tarafından Yapılan İstişare Toplantısına BBP Malatya İl Başkanı Abdulvahap Karaman, BBP MDK Üyesi Ercan Altunkaya, Kadın Kolları başkanı Aysun Avcu, Alperen Ocakları Vakfı Malatya İl Başkanı Yalçın Arıcak, BBP Malatya İlçe Başkanları Abdullah Daşkıran, Şinasi Yılmaz, Arif Koyun, Yaşar Toraman, Özay Özcan, Fahri Fırat, Ruhi Kahraman, Serhat Toktamış, Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili ve Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Vatanseverler Derneği Genel Başkan Ayşe Alpaslan, Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt, Çok sayıda STK Başkanları, Bazı siyasi partiler yöneticileri ve BBP Malatya İl ve İlçe Teşkilatları ile Kadın Kolları Teşkilatlarının da katıldığı toplantının açılışında söz alan Dilek Keskin, geride bıraktığımız 2 gün içerisinde önemli ziyaretler ve temaslarda bulunduklarını dile getirdi.

Büyük Birlik Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Dilek Keskin, Malatya İl Başkanlığı, Kadın Kolları ve Alperen Ocakları Başkanlığını Ziyaret Etti. Başkan Dilek Keskin, Burada Partililerle bazı istişarelerde bulundu. Başkan Keskin, Malatya İl Başkanlığının çalışmalarını takdir ediyorum güçlü bir yönetim kuruluna sahiplerdir dedi.  Kadın Kollarının çalışmaları bizleri gerçekten memnun etmişlerdir.

Büyük Birlik Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Dilek Keskin, Malatya ziyaretlerinden, Malatya Şehir mezarlığı Şehitliğini, Bazı şehit ailelerine ziyaretlerde bulunmuştur. Başkan Dilek Keskin, Malatya ziyaretlerine devam ederken. Malatya Battalgazi tarihi yerlere de ziyaretlerde bulundu. Başkan Keskin, Battalgazi tarihi yerlerini ziyaret ederek, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder Başkanımız bizleri misafir etmişlerdi. Sayın Osman Güder Başkanımızın misafirperverliğinden dolayı şahsım ve partimiz adına kendilerine teşekkür ediyorum dedi.

Başkan Dilek Keskin, Malatya basınıyla kahvaltı programında bir araya geldi. Başkan keskin, Malatya’mızda güçlü bir basın kadrosunun olduğunu gördüm ve Malatya’mız bu anlamda çok şanslıdır dedi. Bugün basınımızla yaptığım istişare toplantısında davetimizi kırmadan bizleri yalnız bırakmadıkları için ayrı ayrı kendilerine teşekkür ediyorum ve her zaman yanımızda olmuşlardır dedi. Malatya İl Başkanlığı ve Kadın Kolları Tarafından düzenlenen istişare toplantısında açılış konuşmasını yapan Malatya İl Başkanı Abdulvahap Karaman Birlik Mesajları vererek şöyle dedi.

Malatya İl Başkanlığımız ve yine Kadın Kollarımız tarafından düzenlenmiş olduğumuz istişare toplantına katılmak üzere Malatya’mız teşrif eden Kadın Kılları Başkanımız Sayın Dilek Keskin, Teşrif etmişlerdir ve partili kardeşlerim ve yine bizleri yalnız bırakmayan STK Başkanları ve yine bugün salonu dolduran tüm kardeşlerime teşekkür ediyorum dedi.

Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanı Başkan Abdulvahap Karaman ise kadınların ülke siyasetindeki önemine ve stratejik konumuna dikkat çekerek, kadınların yer almadığı hiçbir siyasi hareketin tam anlamıyla başarılı olamayacağını söyledi. Başkan Karaman, Bizler Büyük Birlik Partisi olarak her zaman kadınlarımızın yanındayız dedi. Bizler büyük bir aileyiz ve Ülkemizin geleceği için hep birlikte çalışmalıyız dedi.

Başkan Büyük Birlik Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Dilek Keskin, Keskin, 2023 yılında yapılacak seçimlerde Partimiz kendi amblemiyle seçimlere girecektir. Cumhur ittifakımız devam edecektir. Ülkemizin geleceği için hep birlikte birlik ve beraberlik içinde olmalıyız. Birliğin olduğu bir yerde mutlaka birlik ve beraberlik vardır. Bu birlik ve beraberlik bizlerde vardır ve her zaman var olacaktır dedi.

Büyük Birlik Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Dilek Keskin, Malatya’da esnaf gezileri yaparak, Daha sonra Partililer ve yine STK Başkanlarıyla yapılacak istişare programına katılarak birlik beraberlik mesajları verdi. Başkan Dilek Keskin, Konuşamasını yapmak için salona girerken partililer ve davetliler tarafından ayakta alkışlandı.

Seçim sonuçlarında kadınların güçlü bir yeri olacağını ifade eden Dilek Keskin şu açıklamalara yer verdi;

"PKK'nın uzantısı olan partiyi Mecliste görmek istemiyoruz. O nedenle hepinizden hassaten rica ediyorum, doğru insanlara oy verelim, doğru insanlarla birlikte olalım.

Kadınlarımız, siyasetin içinde olsun…

Biz Büyük Birlik Partisi olarak her zaman söyledik ve söylüyoruz, terörü, terör destekçilerini hiçbir zaman tasvip etmiyoruz, sonuna kadar onların karşısındayız ve karşısında olacağız.

Bizim için önemli olan Türk varlığının bütünlüğüdür, Türkiye Cumhuriyeti'nin bağımsızlığı ve bütünlüğüdür.

PKK'nın uzantısı partinin ve bu partiye doğrudan ya da dolaylı yollardan destek veren tüm oluşumların karşısındayız, hep birlikte karşısında olmalıyız. Kandil'i ve PKK'yı destekleyen hiçbir tutum ve oluşum, Türk siyasetinde yer almamalıdır, desteklenmemelidir."

İstişare toplantısında açıklamaları sonrasında BBP Kadın Kolları Genel Başkanı Dilek Keskin soru-cevap şeklinde BBP Malatya Kadın Kolları Teşkilat Üyesi Kadınların sorularını cevaplayarak yeni görevlendirilen Kadın Kolları Temsilcilerinin rozetlerini takıp başarı dileklerini iletti ve toplantıya katılım sağlayan engelli bireylere ve çocuklara hediyeler dağıtıldı.

Büyük Birlik Partisi Kadın Kolları Başkanı Dilek Keskin, İstişare toplantımızda bizleri yalnız bırakmayarak buraya kadar gelmenizden dolayı Partimiz adına ve şahsım olarak siz kıymetli misafirlerimiz teşekkür ediyorum dedi.

 İstişare toplantısından sonra Büyük Birlik Partisine katılan bayanlara Kadın Kolları Genel Başkanı Dilek Keskin, parti rozetlerini takarak başarılar diledi ve toplu resimler çekildi.

Başarılı çalışmalarından dolayı Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili ve Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Plaket takdim etti.

Malatya Kadın Kolları Tarafından Başkan Dilek Keskin’e Malatya’nın meşhur kaysısı takdim edildi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN