Başkan İsmet Turna 'dan Muhteşem Açılış

Hocaların Hocası Karate Dan Kurulu Başkanı Hanshi İsmet Turna,  İlimizde Üç Tane Karate Dojosu'nun Açılışını Yaptı.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Türkiye Karate Federasyonu Dan Kurulu Başkanı Hanshi İsmet Turna, Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Avukat Aslan Abid Oğuz'u temsilen İlimize gelerek üç tane Karate Dojosu'nun açılışını gerçekleştirdi.

Türkiye Karate Federasyonu Dan Kurulu Başkanı Hanshi İsmet TURNA Malatya ili'ne gelişinin birinci gününde Çelik Spor Kulübü Karate Dojosu'nu,  ikinci gününde Yeşilyurt Spor Kompleksi  Karate Dojosu'nun ve son olanakta  Gençlik  Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı Tecde Kapalı Spor Salonu'nun  Karate Dojosu'nun açılışını gerçekleştirerek ülkemize ve milletimize hayırlı ve uğurlu olsun dileklerinde bulundu.

Açılış Konuşma'sında Yeşilyurt Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürü Sayın İbrahim BİNGÜL  bugün Malatya'mızın Yeşilyurt İlçesi'nin  karate Dojosu'nun açılışı için  burada toplanmış bulunmaktayız. Açılışımıza  Türkiye Karate Federasyonu Dan Kurulu Başkanı Hocaların Hocası Hanshi İsmet TURNA Hocamız ‘da ilimize gelerek bizleri onurlandırdı. Yeşilyurt Belediyesi olarak Hanshi Hocamıza katılımlarından ötürü çok teşekkür ederiz.

Türkiye Karate Federasyonu Dan Kurulu Başkanı Hanshi İsmet Turna,  Malatya İli'ne gelişimin bugün üçüncü günü üç günde 3 tane Karate Dojosu'nun açılışını yapmaktan onur duyuyoruz.

Bizlere bu açılışları yapmamız için görevlendiren başta Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Sayın Aslan Abid Oğuz , olmak üzere, Belediye ve Spor Kulübü başkanlarımıza aynı zamanda antrenör ve sporcularımıza çok teşekkür ederim. Türkiye Karate Federasyonu olarak bizler her zaman göreve hazırız. Güzelim ülkemizin her yerinde görev almaktan ve hizmet etmekten onur duyarız. Dedi

JSKA (JAPON SHOTOKAN KARATE ASSOCATION ) Malatya İl Temsilcisi, antrenör ve Milli Hakem Muhammet kemal Gülşen konuşmasında ilimizde 3 günde 3 tane Karate Dojosu'nun açılışını yapmış bulunmaktayız. Bizlere destek veren başta Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Avukat Aslan aAbid OĞUZ olmak üzere Türkiye Karate Federasyonu'nu  temsilen Dan Kurulu Başkanı Hanshi İsmet TURNA Hocamıza desteklerinden ötürü çok teşekkür ederiz. Yeni Karate Dojolarımız ilimize hayırlı ve uğurlu olsun. Emeği geçen tüm herkese çok teşekkür ederim. İşimiz aşkımız Karate diyoruz. İnşallah bu Dojolarımızda birer şampiyonlar yetişeceğine inanıyorum. H er şey güzelim Malatya’mız için. dedi

Malatya' da Karate Dojoları'nın Açılışına Türkiye Ferdi Amatör Spor Federasyonu adına katılım sağlayan hemşerimiz aynı zamanda Malatyalı İş Adamı İbrahim İNCE konuşmasında Bir Malatyalı olarak bugün sizler ile bir arada olmaktan gurur duydum.  İlimizde böylesine güzel hizmetler ve faaliyetler organize edilmesi şunu ifade ediyor ki; Gençliğimizin ve geleceğimizin emin ellerde olduğu anlamına gelir. Açılan tesisler modern ve alt yapı olarak donanımlı salonlar. Kurdele kesme onurunu bizlere layık gördükleri için Başta Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Aslan Abid Oğuz, olmak üzere emeği geçen tüm antrenör ve hakemlerimize teşekkür ederim. Salon açılışında mevcut sporcuların kata,  kumite ve temel teknik gösterileri Malatya'nın gelecekte büyük başarılara imza atacağının göstergesi idi. İlimize Hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ederim.

Kendilerini tebrik eder başarılarının devamını dilerim.

Açılış Konuşma'sında Yeşilyurt Belediyesi Gençlik ve Spor Karate Antrenörü aynı zamanda Milli Sporcu olan Caner Aygören, Belediye takımları bireysel sporlar için çok büyük önem arz etmektedir. Bir spor dalının yayılmasında Belediyelerin etkisi çok büyüktür. Bizlere bu desteği sağlayan Yeşilyurt Belediyesine çok teşekkür ederiz.

Malatya Gençlik Spor İl Müdürlüğü'ne Karate antrenörü olarak atanan Ayşenur Gürbüz, Konuşmasında, Başta federasyon başkanımız olmak üzere, açılışımızı yapan Hanshi İsmet Turna, hocamıza çok teşekkür ederiz. Malatya iline karate antrenörü olarak atamam ile birlikte bu açılış bizlere sürpriz oldu. Tüm katılımcılara çok teşekkür ederim ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN