Malatya'mızın Çarşısı Tekrar Esnafı İle Buluşacaktır

TESK Yönetim Kurulu Üyesi, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, beraberinde esnaf odası başkanları ve Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren ile birlikte Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın'ı ziyaret ederek, görevinde başarılar diledi.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Ziyarette konuşan MESOB Başkanı Şevket Keskin, “Battalgazi Belediye Başkanımız Bayram Taşkın, Malatya’nın ve bölgenin yabancısı değil. Malatya’nın içinde yetişerek şehrimize hizmet etmiş bir kardeşimiz. Bugün görevleri gayet zor. Çok zor bir dönemde belediye başkanı seçildiler. Ama Bayram Başkanımız, Sami bey ve İlhan bey zoru severler. Zoru başaracaklarına da yürekten inanıyorum. Başarılar diliyorum, hayırlı ve uğurlu olsun, Allah utandırmasın. Siyasetçilerimiz seçim dönemlerinde esnaf ve sanatkarın  ekonominin ve toplumun bel kemiği olduğunu ifade ederler.  Esnaf ve sanatkar camiası olarak sıkıntılarımız için bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada belediye başkanlarımızın kapılarını çalacağız.  Bugüne kadar belediye başkanlarımız esnaf için kapılarını kapatmadılar, telefonlarını açık tuttular. Bundan sonra da Sami Başkan, Bayram Başkan ve İlhan Başkanın esnaf ve sanatkar için ellerinden geleni yapacaklarına inanıyorum. İyi hizmetleri her zaman alkışlayacağız, yanlış olduğu zamanda ikaz edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın ise ziyaret için teşekkür ederek, “Esnaf ve sanatkarlarımız, büyük tarihi geçmişi olan Ahilik kültürümüzün bugün ayakta duran temsilcileridir. Bizim için kıymetlidirler. Şehir ve çarşı bizim için kıymetlidir. Depremin enkazını hep birlikte kaldıracağız. Malatya’mızın çarşısı tekrar esnafı ile buluşacaktır. Bütün oda başkanlarımızın bu konudaki gayretini biliyoruz. Şehrimizi hep birlikte ayağa kaldıracağız. Ağız birliği içinde katkı sunacağız, şehrimizi birlikte idare edeceğiz. Sorunları istişare ile çözmeye çalışacağız.” dedi.

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren, Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın’a görevinde başarılar dileyerek, esnaf ve sanatkarların sorun ve sıkıntılarının çözümünde her zaman işbirliği içinde olacaklarını ifade etti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN