Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Özhaseki'den Malatya'ya Ziyaret

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Bir dizi temas ve incelemelerde bulunmak üzere İlimize teşrif eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Sayın Mehmet Özhaseki; Vali Ersin Yazıcı, Milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er ve il protokolü tarafından Malatya Havalimanında karşılandı.

Bakan Mehmet Özhaseki ziyaretleri kapsamında ilk olarak; Vali Ersin Yazıcı ile beraber Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er'i ziyaret ederek, İlimizle ilgili değerlendirme ve istişarelerde bulundu.

Akabinde Bakan Mehmet Özhaseki, Malatya Çarşı meydanında yapımı devam eden inşaat alanlarında ve Valilik hizmet binasında incelemelerde bulunup, çalışmaların son durumuyla ilgili yetkililerden bilgi aldı.

İncelemelerin ardından Bakan Mehmet Özhaseki İkizce TOKİ Konutlarında, yeni yuvasına kavuşan bir aileyi ziyaret ederek mutluluklarına ortak oldu.

Aile ziyaretinin ardından Bakan Mehmet Özhaseki'nin Başkanlığında Büyükşehir Belediyesi Nikah Sarayında, başta Vali Yazıcı olmak üzere Malatya Ak Parti Milletvekilleri; Av. Bülent Tüfenkci, İhsan Koca ve İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Malatya MHP Milletvekili Mehmet Fendoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, sivil toplum kuruluşları ve ilgili kurum müdürlerinin katılımıyla İl Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirildi.

Son olarak Bakan Mehmet Özhaseki 15 Temmuz Meydanında Ulusal yayın yapan bir TV kanalının canlı yayınına katılarak, İlimizle ilgili değerlendirmelerde bulunduktan sonra İlimizden ayrıldı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN